Decathlon s’uneix a la Mitja Terrassa

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i Decathlon Terrassa signen un acord de col·laboració per la dissetena edició de la Mitja Terrassa que se celebrarà el 24 de gener de 2016

La Mitja Marató de Terrassa celebrarà la seva dissetena edició amb el suport d’un nou col·laborador, Decathlon Terrassa, que es suma a l’important grup de patrocinadors amb els que compte aquest rellevant esdeveniment esportiu per la nostra ciutat.

Decathlon Terrassa, és una cadena d’establiments de grans superfícies, dedicada a la venda i distribució de material esportiu, filial del grup francès Mulliez. Present en vint- i-un països, Decathlon destaca per un fort desenvolupament de les seves marques de distribuïdor. Compta amb 113 tendes en el mercat nacional.

La cadena esportiva, situada en l’Avinguda Textil, 1, de Terrassa, comptarà amb un espai destinat a la Mitja Terrassa, amb la presència de la seva mascota, on també es podran realitzar les inscripcions per les dues curses que se celebraran el 24 de gener de 2016, la Mitja Marató Terrassa i la Cursa Popular Santi Centelles de 5 km. Per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, la incorporació de Decathlon Terrassa com un nou patrocinador de la Mitja és molt important per seguir creixent en l’organització d’aquest prestigiós esdeveniment esportiu, de la mateixa forma, el fet que aquesta reconeguda marca, especialment en el mon de l’esport, doni suport a la Mitja reconeix a la Mitja Terrassa com una important cursa per l’esport la nostra ciutat.


ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

 Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa 

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa