L’AEMMT celebra els darrers actes de la 17ena Mitja Marató de Terrassa

El dinar de patrocinadors i la “paella” dels voluntaris tanquen la dissetena edició de la Mitja Marató de Terrassa. Durant els actes programats aquest pròxim cap de setmana també s’inclou l’entrega de Trofeus del Circuit de Curses Activa’t 2015

 

 

Cap de setmana intens per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa que durà a terme els darrers actes oficials de la dissetena edició de la Mitja Marató de Terrassa, celebrada el passat  mes de gener. El dinar de patrocinadors i la paella dels voluntaris tancaran de forma oficial aquesta darrera edició celebrada de la Mitja Terrassa. Demà divendres també es farà entrega dels trofeus als guanyadors del Circuit de Curses Activa’t 2015.

 

Com ja és tradicional, els organitzadors de la Mitja Marató de Terrassa, l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT), tanquen oficialment cada edició de la Mitja amb la celebració d’un dinar d’agraïment dirigit a patrocinadors, col·laboradors i autoritats per l’important recolzament  demostrat envers  a aquesta prova esportiva. Aquest acte es durà a terme el divendres 4 de març de 2016 a l’Hotel don Cándido de Terrassa. Al dinar assistirà el darrer guanyador de la Mitja Terrassa, Carles Castillejo, que amb la seva victòria ha establert un nou rècord de cursa. Castillejo acaba de proclamar-se Campió d’Espanya en la Marató de Sevilla, assegurant el temps mínim per disputar els pròxims Jocs Olímpics de Rio de Janeiro.

 

El diumenge 6 de març de 2016, també està previst la celebració de l’habitual “paella dels voluntaris”, on l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa vol agrair l’important col·laboració dels voluntaris de la Mitja, que fan possible que aquest prestigiós i multitudinari  esdeveniment esportiu es desenvolupi correctament. Aproximadament unes 250 persones, entre organitzadors i voluntaris, es donaran cita en les instal·lacions del Club Natació Terrassa per celebrar aquest tradicional dinar que posa fi a la darrera edició de la Mitja Marató de Terrassa, en aquesta ocasió la dissetena, i la onzena Cursa Popular Santi Centelles  (5 km.).

 

Amb la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Santi Centelles es dona el tret de sortida a una nova edició del Circuit de Curses Activa’t organitzat conjuntament per MùtuaTerrassa i Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa. Els guanyadors del Circuit 2015, en categoria absoluta masculina i femenina van ser Marc Otero i Tania Guerra. En categoria infantil Ernest Serred i Claudia Alarcon. El divendres, 4 de març de 2016, a les 19 hores, a la seu de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, (C/ Del Vall, 53, 2) es faran entrega dels trofeus als guanyadors de l’activa’t 2015.

 

 

 

 

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

 Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa 

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa