Arriba la 37a Cursa popular de la Festa Major de Terrassa, Gran Premi BBVA

El dissabte, 2 de juliol, Terrassa acollirà una nova edició de la seva cursa popular de Festa Major, Gran Premi BBVA, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa. Cursa puntuable pel Circuit de Curses Activa’t i que forma part dels ja tradicionals actes organitzats per aquestes dates de caure festiu de la ciutat egarenca.

El divendres 1 de juliol la ciutat de Terrassa donarà el tret de sortida de la seva festa Major 2016, on destaca entre els diferents esdeveniments organitzats la ja tradicional cursa popular de Festa Major que enguany compleix la seva 37a edició i, com en edicions anteriors, aspira a repetir la important participació. La cursa d’adults podrà comptar amb un màxim de 1.500 atletes, mentre que la cursa infantil tancarà la seva inscripció quan s’arribi a la xifra de 300 corredors/res.

Les inscripcions es podran dur a terme fins dimecres 29 de juny a les 20 hores a través de la web de l’organització, www.mitjaterrassa.org El preu és de 3€ i es destinarà part en benefici a ONCOLLIGA, mantenint la seva condició de cursa solidaria, una de les característiques principals de l´Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa.

A les 20 hores s’iniciarà la Cursa Infantil de Festa Major, on els participants recorreran una distància de 1.500 metres, circuit que transcorrerà per la mateixa Rambla d’Egara.

A les 20’30 hores està previst l’inici de la categoria absoluta, amb un traçat de 8.000 metres per

diferents carrers centrals de Terrassa, amb sortida i arribada davant la Plaça Ricard Camí (Rambla d’Egara).

Atletes importants de la nostra ciutat estaran presents en aquesta cita esportiva i al mateix temps festiva. Destaquem figures rellevants del món de l’atletisme terrassenc com són dos atletes que tornen a participar en aquesta cursa, Jaume Leiva i Bartolomé Serrano.

Per agilitzar els tràmits de la cursa els participants podran recollir el seu dorsal i regal el dia previ a la cursa i durant el matí del mateix dia 2 a la botiga Decathlon Terrassa del Parc Vallès. El divendres, 1 de juliol, els horaris de recollida serà de 10 a 20 h.. Dissabte, 2 de juliol, de 10 – 13 h.

LES DADES

3a. Cursa Popular Festa Major de Terrassa

Data: Dissabte 2 de juliol de 2016

Hora: 20 hores (cursa infantil), 20.30 hores (cursa adults)

Lloc: Sortida i arribada Plça. Ricard Camí. Terrassa

Preu: 3€ (cursa solidaria a favor Oncolliga)

Organització: Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, amb el suport Ajuntament de

Terrassa.

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa