Bon ritme de participació en el concurs de fotografia de la Mitja

Amb motiu de la celebració de la divuitena Mitja Marató de Terrassa, el 22 de gener de 2017,  l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa organitza, dins dels actes previs a la cursa, la V edició del seu concurs de fotografia. La inauguració i entrega de trofeus als guanyadors es durà a terme el 7 de gener de 2017, a les 19 hores, a la sala 1  dels Amics de les Arts de Terrassa, lloc on estaran exposades les obres participants fins al 26 de gener.

Fotografia de l'entrega de premis als guanyadors de la IV edició.

Fotografia de l’entrega de premis als guanyadors de la IV edició.

El Concurs de fotografia de la Mitja Marató de Terrassa celebra enguany la seva cinquena edició. Va néixer com una iniciativa per promoure la participació ciutadana durant la catorzena edició de la Mitja Terrassa i, fins a la data, any darrere any aquest concurs de fotografia ha anat creixent. A falta de menys de 15 dies per què finalitzi la presentació de fotografies ja s’ha arribat a la trentena d’obres presentades el que fa preveure que es podria igualar o superar la xifra de la darrera edició, 52 fotografies.

Aquest concurs, organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, presenta dues categories: “Tema Lliure” i “Mitja Terrassa” (qualsevol acte esportiu o social relacionat amb la Mitja). La inscripció és gratuïta i oberta a qualsevol persona, aficionada o professional. Cada participant podrà presentar un màxim de 3 fotos per categoria, i cada autor només tindrà opció a un premi per categoria. El jurat estarà format per persones especialistes en el món de la fotografia i entre altres, membres del Fotoclub Terrassa. El guanyador de cada categoria rebrà un Trofeu i 250 €.

En la quarta edició els guanyadors en les diferents categories van ser: “Tema Lliure”, Jaume Cusidó Morral amb la seva obra titulada “La Patum”, en la categoria “Mitja Terrassa” Xavier Martínez Perona amb “Resistint”.

 

Podeu veure com participar-hi i les bases en aquest enllaç.