La Mitja Terrassa, molt més que una cursa

L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa és molt més que l’entitat que organitza la Mitja Marató Terrassa un cop l’any. Com a entitat col·laborem en diferents iniciatives en favor de la salut, l’esport i la col·laboració amb diverses entitats que treballen pels col·lectius més desfavorits.

Per això la teva PARTICIPACIÓ és tant important!

 

 

 

L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa és molt més que l’entitat que organitza la Mitja Marató Terrassa un cop l’any.

La Mitja de Terrassa organitza i realitza, durant tot l’any, diverses actuacions amb l’objectiu de difondre i potenciar valors com el desenvolupament de les persones i la integració dels col·lectius més desfavorits.

Algunes de les accions més destacades que tenen continuïtat més enllà del proper 22 de gener són:

  1. Orientació solidària: L’AEMMT col·labora de manera regular amb diverses entitats que treballen pels més desfavorits, per persones que pateixen problemes greus de salut i també amb col·lectius de disminuïts físics i psíquics, o en programes per a la integració de col·lectius amb problemes diversos i pels més necessitats.
  2. Programa ACTIVA’T: Col·laborem amb Mútua Terrassa en la campanya permanent “Esport, Salut i Qualitat de Vida”, amb l’objectiu de divulgar la importància de la pràctica de l’esport en benefici de la qualitat de vida de la població, dins del marc del programa Activa’t. Una de les activitats principals d’aquest programa és el circuit de curses atlètiques populars de la ciutat de Terrassa on col·laborem activament.3
  3. Treballem per a la ciutat, amb estreta col·laboració amb l’Ajuntament de Terrassa. La Mitja Marató i els actes que l’envolten, suposen un esdeveniment ciutadà de primer ordre, integrant i fent partícips als barris i la població en general.
 
Participar en aquesta cursa és, per tant, una acció solidària amb totes aquestes iniciatives, però a més a més ens volem diferenciar com una cursa de refèrencia amb valor diferencial.