Entrega de premis del Concurs de Fotografia

El proper dissabte dia 7 de gener celebrarem l’entrega de trofeus als guanyadors del concurs de fotografia de la Mitja, a les 19 hores, en els Amics de les Arts de Terrassa, lloc on estaran exposades les obres participants fins el 26 de gener.

El Concurs de fotografia de la Mitja Marató de Terrassa celebra enguany la seva cinquena edició. Va néixer com una iniciativa per promoure la participació ciutadana durant la catorzena edició de la Mitja Terrassa  i, fins la data, any darrera any aquest concurs de fotografia ha anat creixent.

Per aquesta edició torna a incrementar de forma important la xifra de participació respecte a l’any passat amb 84 obres presentades davant les 51 de la darrera edició.

 El concurs, organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, presenta dues categories: “Tema lliure” i “Mitja Terrassa” categoria dirigida exclusivament a moments relacionats amb la Mitja Marató de Terrassa.  De les 84 obres presentades,  54 concursen en el tema lliure i 30 amb el tema “Mitja Terrassa”.