Èxit de participació en els primers tallers solidaris

La Mitja Marató de Terrassa no només es caracteritza per tractar-se d’un esdeveniment esportiu, sinó també per dur a terme tot una sèrie d’activitats culturals, socials i solidàries prèvies a la cursa que fan referència als trets principals de l’entitat organitzadora, l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa: “esport-ciutat-solidaritat”.

Dins dels actes previs a la divuitena  Mitja Marató de Terrassa, destaca en aquesta edició els tallers solidaris, organitzats pel Rotary Club i l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, dirigits a nens i nenes de diferents barris de la ciutat que participen en un “flashmob” de l’himne de la Mitja Marató.

Ja s’han realitzant diversos tallers en diferents llocs de la ciutat amb la participació  de més d’un centenar de nens i nenes. Una nova iniciativa que ha estat acollida de forma important, ja que fins dies previs a la cursa se celebraran més tallers preveient una molt bona participació. Aquests tallers estan produïts per Barcelona Clàssic Concert, creadors de l’himne de la Mitja Marató de Terrassa.