L’Associació Esportiva Mitja Marató porta obsequis de reis als residents de Triginta

Amb motiu de la celebració de la divuitena Mitja Marató de Terrassa, el 22 de gener de 2017,  l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa va realitzar el passat dia 6 la tradicional visita a la residència Triginta.

Amb motiu d’aquestes dates festives nadalenques, especialment la jornada de reis, membres de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT), han visitat de nou, la residència Triginta amb motiu de repartir entre els residents d’aquesta, obsequis relacionats amb l’AEMMT.

En un acte molt emotiu, la Mitja ha fet entrega de suadores de l’entitat pels seus residents i aquests  han fet entrega de l’Estel de Nadal, realitzada per ells, als representants de l’Associació.

La residència Triginta, del grup MútuaTerrassa, disposa de 30 places d’habitatge residencial per a l’atenció de persones amb una malaltia mental severa i alhora, una situació personal que condiciona la necessitat de suport assistencial.

L’objectiu principal, no consisteix només en oferir cobertura de necessitats bàsiques com l’allotjament, manutenció i cura, sinó també una atenció psicosocial orientada vers la millora de l’autonomia personal i social, la millora de la qualitat de vida,  l’increment de l’autoestima i de l’estat d’ànim, la motivació dels usuaris a participar en la dinàmica del centre i, sobretot, donar suport per a la integració comunitària d’aquestes persones.

La Llar Residència Triginta, situada al centre de la ciutat, forma part de l’àrea sociosanitària de Terrassa.

Aquesta visita a la Residència Triginta per part de membres de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, forma ja part del calendari anual d’aquesta associació terrassenca, que vol compartir també la il·lusió de les festes nadalenques amb els residents de Triginta.  Per part de l’AEMMT han estat presents, el Sr. David Otero, president de la Mitja Terrassa i el Sr. Pep Mota.  Del grup MútuaTerrassa , el Sr. Francesc Puig, gerent de l’Ambit sociosanitari de MútuaTerrassa  i la Sra. Maica Ruiz, directora de Triginta.