La prestigiosa nedadora internacional terrassenca, Sarai Gascón, imatge de la 4a Cursa de les Dones – Diari de Terrassa que se celebrarà a Terrassa el 22 d’octubre de 2017

Organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) compte per a aquesta edició amb la important col·laboració del Diari de Terrassa i l’habitual suport de l’Ajuntament de Terrassa.

Terrassa es prepara per acollir la quarta edició de la Cursa de les Dones. Un esdeveniment de caràcter esportiu, ciutadà i solidari que, a pesar de la seva joventut, s’ha convertit en una prova referent a la nostra ciutat.

 

Aquesta edició, la cursa presenta novetats importants però manté la seva principal raó de ser, la Dona com a protagonista. La IV Cursa de les Dones – Diari de Terrassa estarà representada per la imatge d’una dona amb un protagonisme important dins del món de l’esport, la nedadora internacional Sarai Gascón.

 

Gascón, nascuda el 16 de novembre de 1992 a Terrassa, compta amb ampli i exitós palmarès, entre els quals destaquem la seva participació en tres Jocs Paralímpics, Pequín 2008 (plata en 100 m braça), Londres 2012 (plata en 100 m papallona i bronze en 100 m lliure) i Rio de Janeiro 2016 (plata en 100 m lliure, 200 m estil i 100 m papallona). Va debutar en competició l’any 2005 amb la seva participació en els Jocs del Mediterrani, celebrats a Almería, quarta en els 100 m lliures. Amb només 14 anys, Sarai va obtenir la medalla d’or en 100 m braça en el Campionat del Món de Natació de Durban (Sud-Àfrica) l’any 2006. A partir d’aquest moment, la nedadora terrassenca suma una immensa quantitat de medalles fruit de la seva participació en les proves més importants a escala internacional. També ha estat reconeguda amb la Medalla de Oro de la Real Orden del Mérito Deportivo.

 

Per a l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa és tot un honor poder comptar amb la col·laboració d’una esportista d’aquest alt nivell en una de les curses que any rere any va en augment i enguany celebra la seva IV edició el dia 22 d’octubre de 2017.