La gala va comptar amb la participació del cantant Salva Racero i de la cantant i actriu Mone que va interpretar durant la vetllada algunes peces musicals. Els parlaments van estar a càrrec del president de l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, Sr. David Otero, i l’alcalde de Terrassa, Sr. Alfredo Vega.

Abans de donar pas als parlaments, el presentador de la gala va donar a conèixer una de les principals variacions que experimenta aquesta dinovena Mitja Terrassa i tretzena cursa Santi Centelles, la variació del circuit especialment en la seva sortida i arribada. També va presentar al nou director tècnic de la cursa, el prestigiós atleta olímpic i participant el les darreres edicions de la Mitja, Carles Castillejos.

David Otero, president de l’AEMMT, va iniciar el seu discurs donant la benvinguda als presents, i en especial al polític Josep Rull, present en la sala, i que ha participat en varies edicions de la Mitja Marató. El màxim responsable de l’AEMMT va destacar els seus sentiments per la ciutat, “sóc terrassenc i no visc a Terrassa però aquesta llunyania fa que s’estimi més les coses i més la meva ciutat.” Otero va explica com va néixer la Mitja “fa 20 anys aquell grup d’amics varem tenir un somni, que la nostra ciutat tingués una cursa de fons”.  Finalitzant la seva intervenció agraint el suport de la ciutat i especialment a l’Ajuntament de la ciutat “Gràcies a l’Ajuntament de la ciutat. Tot aquest projecta no l’haguéssim pogut realitzar sense aquestes persones, entitats i empreses, però també els voluntaris amb molta gent anònima. La Mitja Marató és patrimoni dels terrassencs”.

L’alcalde de Terrassa, Sr. Alfredo Vega també va agrair la presència del polític terrassenc, Josep Rull. Vega va destacar els números de la Mitja, “ estem a punt de celebrar la dinovena edició de la Mitja,  més de 400 km de curses, entre 60-65 mil participants, més de milers de col·laboradors. Magnituds molt importants per una ciutat esportiva i olímpica. La Mitja és un dels grans fenòmens esportius nascut en el segle XXI, no només per les xifres sinó pel seu prestigi.” Per l’alcalde egarenc “la Mitja ha estat sempre un repte i un orgull de ciutat. Ha implicat a tots i a l’Ajuntament que ha estat, està i estarà”. Vega va finalitzar el seu discurs agraint a l’AEMMT “gràcies per la vostra pasió per Terrassa i per l’esport. Una ciutat millor per tothom”.

Alfredo Vega va rebre de mans del president de l’AEMMT, Sr. David Otero, una reproducció escultòrica en agraïment per la implicació de l’Ajuntament de la ciutat amb aquesta prova.

El punt final de la gala va ser musical amb la participació del grup de músics, Salva Racero, la Mone i un grup de ballarines de l’escola de dansa Julieta Soler, dirigides per Carmen Hernández, interpretant i ballant l’himne de la Mitja Marató.

Abans de donar pas als parlaments, el presentador de la gala va donar a conèixer una de les principals variacions que experimenta aquesta dinovena Mitja Terrassa i tretzena cursa Santi Centelles, la variació del circuit especialment en la seva sortida i arribada. També va presentar al nou director tècnic de la cursa, el prestigiós atleta olímpic i participant el les darreres edicions de la Mitja, Carles Castillejos.

David Otero, president de l’AEMMT, va iniciar el seu discurs donant la benvinguda als presents, i en especial al polític Josep Rull, present en la sala, i que ha participat en varies edicions de la Mitja Marató. El màxim responsable de l’AEMMT va destacar els seus sentiments per la ciutat, “sóc terrassenc i no visc a Terrassa però aquesta llunyania fa que s’estimi més les coses i més la meva ciutat.” Otero va explica com va néixer la Mitja “fa 20 anys aquell grup d’amics varem tenir un somni, que la nostra ciutat tingués una cursa de fons”.  Finalitzant la seva intervenció agraint el suport de la ciutat i especialment a l’Ajuntament de la ciutat “Gràcies a l’Ajuntament de la ciutat. Tot aquest projecta no l’haguéssim pogut realitzar sense aquestes persones, entitats i empreses, però també els voluntaris amb molta gent anònima. La Mitja Marató és patrimoni dels terrassencs”.

L’alcalde de Terrassa, Sr. Alfredo Vega també va agrair la presència del polític terrassenc, Josep Rull. Vega va destacar els números de la Mitja, “ estem a punt de celebrar la dinovena edició de la Mitja,  més de 400 km de curses, entre 60-65 mil participants, més de milers de col·laboradors. Magnituds molt importants per una ciutat esportiva i olímpica. La Mitja és un dels grans fenòmens esportius nascut en el segle XXI, no només per les xifres sinó pel seu prestigi.” Per l’alcalde egarenc “la Mitja ha estat sempre un repte i un orgull de ciutat. Ha implicat a tots i a l’Ajuntament que ha estat, està i estarà”. Vega va finalitzar el seu discurs agraint a l’AEMMT “gràcies per la vostra pasió per Terrassa i per l’esport. Una ciutat millor per tothom”.

Alfredo Vega va rebre de mans del president de l’AEMMT, Sr. David Otero, una reproducció escultòrica en agraïment per la implicació de l’Ajuntament de la ciutat amb aquesta prova.

El punt final de la gala va ser musical amb la participació del grup de músics, Salva Racero, la Mone i un grup de ballarines de l’escola de dansa Julieta Soler, dirigides per Carmen Hernández, interpretant i ballant l’himne de la Mitja Marató.