Daniel Ratera i Lucia Prado guanyadors de la tretzena edició de la Cursa Popular Santi Centelles de 5 km.
La temperatura va ser ideal per córrer malgrat que en algunes zones del recorregut, les més altes, bufava una mica de vent.

A les 10’15 hores es va donar la sortida a la tretzena edició de la Cursa Popular Santi Centelles, de 5km. Aproximadament un miler de persones prenien part d’aquesta cursa, on va destacar la important presència femenina amb quasi la meitat de participació.
En categoria masculina només 2 segons de temps van separar al guanyador de la cursa, Daniel Ratera, del segon classificat, Victor Doblas, que van lluitar pel primer lloc del pòdium en un sprint final. Daniel Ratera, cinquè classificat en la darrera edició, va marcar un crono final de 16:01 per davant de Doblas amb un temps de 16:03. A més distància amb 27 segons, creuava la línia de meta el tercer classificat German Prieto.

En la categoria femenina, l’arribada va ser més escalonada. La jove guanyadora, Lucia Prado, segona classificada en la darrera edició, va creuar la línia de meta en solitari realitzant un crono final de 19:29. Prado va liderar la cursa des de l’inici d’aquesta. La segona i tercera classificades van arribar més igualades, només amb 7 segons de diferència entre elles. Laura Fabra amb un temps de 20:10 i Cristina Escalera de 20:17.
Aquestes dues atletes van estar molt igualades durant tota la cursa.