La guanyadora és la rubinenca Montserrat Comellas i es dedica a córrer des de fa 2 anys.

L’Asseguradora MútuaTerrassa va participar com a patrocinadora a la XIX Mitja Marató i la Cursa Santi Centelles d’aquest any, celebrades el passat 21 de gener. En el marc d’aquest patrocini, l’Asseguradora brindava la possibilitat a tots els corredors de participar en el sorteig d’una equipació tècnica esportiva (valorada en 100 euros) pel fet de registrar les seves dades mitjançant un codi QR.

La guanyadora del sorteig és la veïna de Rubí Montserrat Comellas i ha rebut el val del regal de mans del Sr. Ferran Rovira, director de màrqueting de l’Asseguradora MútuaTerrassa. Va participar a la cursa Santi Centelles animada per una amiga i es dedica a córrer des de fa dos anys. Aquesta és la tercera cursa que ha corregut i entrena un cop per setmana. Enhorabona!