L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa celebra un dels darrers actes relacionats amb la dinovena edició de la Mitja Marató ciutat de Terrassa, el “dinar dels patrocinadors”. 

L’Hotel Don Cándido de Terrassa ha estat, de nou, l’escenari del ja tradicional “dinar
dels patrocinadors”, on l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) celebra aquest acte per presentar als patrocinadors, col·laboradors, institucions, entitats i proveïdors, un resum de la prova disputada, en aquesta ocasió la dinovena edició de la Mitja Marató ciutat Terrassa i la tretzena cursa Santi Centelles (5km), celebrades el 21 de gener, i agrair personalment el suport i contribució de les diferents empreses i entitats que fan possible es pugui dur a terme aquest prestigiós esdeveniment, no només esportiu, per a la nostra ciutat.
Amb la presència pràcticament de tots els representants de les entitats i empreses
col·laboradores, el periodista David Marcet va donar la benvinguda a tots els assistents per donar pas al vídeo resum de la dinovena Mitja Marató ciutat de Terrassa i la tretzena cursa Santi Centelles. Seguidament, abans d’iniciar el dinar, el vicepresident de l’AEMMT, el Sr. Rafael Morillo, va agrair la presència als assistents i la col·laboració d’aquests, “la Mitja sou tots vosaltres. Una edició que en aquesta ocasió s’ha centrat en la ciutat en agraïment al municipi”. Morillo va destacar la importància del patrocini “us necessitem. Esforç, coratge i valor, junts arribarem”, donant pas al dinar.
El següent parlament va ser a càrrec del president de l’Associació Esportiva Mitja
Marató Terrassa, el Sr. David Otero, que va agrair a tots la col·laboració en aquesta
“activitat de ciutat”, detallant la implicació directa que estan adquirint les empreses
patrocinadores, com són per exemple, BBVA amb la creació d’un grup de voluntaris
que col·labora amb l’AEMMT, Oncolliga que també ha participat en el voluntariat, l’empresa Bidons Egara, amb el patrocini de les inscripcions de persones amb discapacitats, Toyota Orient Cars amb els vehicles oficials de la cursa, Kern Pharma amb els avituallaments amb productes energètics, Creu Roja amb el desplegament d’un ampli i complet operatiu sanitari, fins i tot, l’interès de Renfe Rodalies per ampliar la seva col·laboració amb la cursa de les dones, i Cirsa amb la promoció dins de la seva empresa de la cursa. Recordem que en aquesta dinovena Mitja Marató, Cirsa es va endur el premi d’empresa.

Otero va fer menció de la pròxima edició de la cursa: “l’any que ve celebrarem el 20è aniversari, hi haurà molts canvis. Volem iniciar amb la solidaritat, hi haurà un període concret d’inscripcions que es pagarà la meitat per inscripció. Hi haurà moltes novetats”, destacant de nou la importància dels patrocinadors, “sou molt importants. Estigueu orgullosos, tenim el millor atleta d’Espanta, tots sou els millors, tots sou necessaris”.

El torn de parlaments el va tancar la regidora d’esports de l’Ajuntament de Terrassa, Sra. Eva Candela, que va destacar “és una de les activitats esportives de més prestigi de Catalunya. Avui és l’acte final de molts esforços”, recordant el que significa la Mitja Marató de Terrassa per a la ciutat, “esport, salut i cohesió social”.

Després de la fotografia conjunta amb tots els assistents es va donar per finalitzat aquest “dina dels patrocinadors”, un dels darrers actes organitzats de la dinovena edició de la Mitja Marató de Terrassa. El diumenge, 18 de març, a les 14:00 hores, les instal·lacions del Club Natació Terrassa va acollir la “paella” dels voluntaris, un reconeixement per part de l’AEMMT per agrair la col·laboració d’aquest important col·lectiu, els voluntaris, essencials en l’organització d’aquesta prova.