UNIDOS POR ELLOS és una entitat formada per quatre associacions que recapten fons per a la investigació de diverses malalties minoritàries infantils.

El xec bancari, de 1.200 euros, correspon a part de l’import de les inscripcions de la darrera cursa de Festa Major de Terrassa 2018.

Un dels eixos fonamentals de l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) és la solidaritat. La majoria de curses organitzades per l’entitat terrassenca són en benefici d’una entitat o associació que treballen amb una finalitat solidària. En aquesta ocasió, la recentment celebrada cursa de Festa Major de Terrassa, Gran Premi BBVA, ha tingut com a beneficiària l’Associació UNIDOS POR ELLOS.

UNIDOS POR ELLOS és una entitat formada per quatre associacions que recapten fons per a la investigació de diverses malalties minoritàries infantils. Agrupa Cors lluitadors de duchenne, el sueño de Aarón, Todos contra la histiocitosis i Asociación Síndrome Phelan-McDermid.

Aquesta aportació econòmica servirà per seguir investigant en la millora de la qualitat de vida de les persones que pateixen aquestes malalties, finançar teràpies i proposar millores en instal·lacions i infraestructures hospitalàries.