El 27 de Gener de 2019, la Mitja Marató Terrassa celebrarà el seu vintè aniversari. Durant aquest mes d’octubre, inscripcions amb el 50% de descompte.

El proper mes de gener, Terrassa tornarà a acollir una nova edició d’un dels seus esdeveniments esportius més rellevants, la Mitja Marató Terrassa, que complirà el seu vintè aniversari.

La prova, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, presentarà algunes novetats respecte l’edició anterior però mantenint la seva essència principal:
esport-ciutat-solidaritat. Previ a la cursa, es duran a terme, com és habitual, diverses activitats, de caràcter social, com el concurs de fotografia, la gala de la Mitja entre d’altres. Dijous que ve, 25 d’octubre, l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, presentarà oficialment a l’alcalde de Terrassa Sr. Alfredo Vega: “la mitja, 20 anys”, acte que es durà a terme a l’Ajuntament de Terrassa.

Les inscripcions per a les dues proves que se celebreràn el 27 de gener de 2019, la Mitja Marató Terrassa i la cursa popular Santi Centelles, de 5 km., ja es poden dur a terme a través del web www.mitjaterrassa.org Durant aquest mes d’octubre, i amb motiu de la XX edició de la Mitja, les persones que desitgin formalitzar la seva inscripció gaudiran d’un descompte del 50, 10 € la Mitja, 5 € la cursa Santi Centelles.