Els Amics de les Arts de Terrassa acollirà, a partir del 12 de gener, l’exposició «Cronosfera», una mostra històrica dels 20 anys de la celebració de la Mitja Marató de Terrassa, cursa atlètica organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa. De forma paral·lela, també es farà públic el veredicte del ja tradicional…

Els Amics de les Arts de Terrassa acollirà, a partir del 12 de gener, l’exposició «Cronosfera», una mostra històrica dels 20 anys de la celebració de la Mitja Marató de Terrassa, cursa atlètica organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa. De forma paral·lela, també es farà públic el veredicte del ja tradicional concurs de fotografia de la Mitja Marató.

El pròxim 27 de gener de 2019, la cursa atlètica Mitja Marató Terrassa, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT), complirà 20 anys. El seu inici va tenir lloc el mes d’abril de l’any 2000, a partir d’aquell moment, la Mitja Marató ha estat present any darrer any en la nostra ciutat, el diumenge 27 de gener de 2019 complirà ja dues dècades.

A punt de complir 20 anys, la Mitja Terrassa s’ha convertit en un dels esdeveniments esportius més rellevants de la ciutat i una cursa de prestigi en el calendari de curses atlètiques, però la Mitja Marató Terrassa no només es tracta d’un esdeveniment esportiu, és habitual, dies previs a la cursa, la celebració de diferents actes relacionats amb la cursa, entre ells destaca en aquesta edició, amb motiu dels 20 anys de la Mitja, l’exposició “Cronosfera” que fa un repàs de la història d’aquesta cursa.

El dissabte 12 de gener de 2019, a partir de les 19 hores, s’inaugurarà, en una de les sales dels Amics de les Arts, l’exposició “Cronosfera”, un recorregut pels 20 anys de la Mitja.
Es tracta d’una exposició molt participativa, simula el recorregut dels 21 km de la Mitja que a través de diferents fites formen el traçat de la Mitja. En aquesta mostra es podrà veure aspectes molt emblemàtics que caracteritzen la Mitja Terrassa, com són els diferents cartells creats pel fotògraf, Jordi Canyameres, per cada una de les edicions de la Mitja, els trofeus relacionats directament amb la ciutat de Terrassa (generalment amb un edifici emblemàtic), audiovisuals amb imatges de les 19 edicions celebrades, gràfiques amb dades històriques de la Mitja com participació, percentatges de gènera, homes-dones, hi haurà també, un foto call simulant la línia d’arribada de la cursa on els assistents a l’exposició es podran fotografiar. També s’engegarà, el dia de la inauguració, un crono que significa el compte enrere per l’inici de la XX Mitja Marató Terrassa, el dia 27 de gener de 2019, a les 10 hores.

L’exposició, que tindrà lloc en els Amics de les Arts, es podrà visitar del 12 al 24 de gener de 2019.

Acte: Inauguració exposició “Cronosfera” – exposició i veredicte VII Concurs Fotografia de la Mitja
Organitzadors: Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Data: Dissabte, 12 de gener de 2019
Hora: 19 hores
Lloc: Amics de les Arts (carrer del Teatre, 2. Terrassa)