El Teatre Principal de Terrassa acull aquesta tarda, a partir de les 07:30, la gala de presentació de la Mitja Marató de Terrassa, que es disputarà el proper dia 27 de gener. L’edició d’aquest any té connotacions especials donat que la cursa compleix vint anys. En l’acte d’aquesta tarda es donaran a…

El Teatre Principal de Terrassa acull aquesta tarda, a partir de les 07:30, la gala de presentació de la Mitja Marató de Terrassa, que es disputarà el proper dia 27 de gener. L’edició d’aquest any té connotacions especials donat que la cursa compleix vint anys.

En l’acte d’aquesta tarda es donaran a conèixer els detalls més destacats de la cita esportiva, es projectarà un vídeo recordatori de la història de la prova i es lliurarà el Premi Nöel Otero a una persona o institucions que hagi destacat per la seva tasca en suport a la Mitja. En l’apartat musical, actuarà la cantant Mone.

La Mitja Marató de Terrassa ha arrencat amb bones perspectives aquest any, donat que  ja s’ha superat el nombre d’inscrits en aquesta distància en relació a l’any passat, quan encara falten unes setmanes per a la disputa de la cursa. A més, la Santi Centelles de 5 quilòmetres, serà Campionat de Catalunya de la distància.

Entre les principals novetats destaca el canvi d’ubicació de la sortida i l’arribada, que passa al Parc dels Catalans. L’organització s’ha proposat comptar amb atletes de nivell internacional

.