Carles Castillejo de l’equip Castillejo&Caceres Rc ha estat el guanyador de la Cursa Popular Santi Centelles amb 15:07min. Ha anat a un ritme de 3:02 min/km. En segon lloc, a només 7 segons de diferència, a arribat Nahuel Quetzal Carabaña Valenzuela amb un temps de 15:14. La tercera posició ha estat per…

Carles Castillejo de l’equip Castillejo&Caceres Rc ha estat el guanyador de la Cursa Popular Santi Centelles amb 15:07min. Ha anat a un ritme de 3:02 min/km.

En segon lloc, a només 7 segons de diferència, a arribat Nahuel Quetzal Carabaña Valenzuela amb un temps de 15:14.

La tercera posició ha estat per Genís Ferràndez Crusellas

En categoria femenina la guanyadora ha estat Mercè Guerra Albà, del club Avinent Manresa, amb un temps de 18 minuts i 27 segons. Darrere seu, en segona posició, ha arribat Marina Burgaya Nogales del club Ce Katoa Barcelona, amb un temps de 18:45. La tercera posició ha estat per Hasna Bahom amb 18 minuts i 52 segons.

Podeu veure tota la classificació de la cursa Santi Centelles a https://xipgroc.cat/ca/curses/MitjaTerrassa2019/5k/resultats