Mourad El Bannouri ha estat el guanyador de la vintena Mitja Marató de Terrassa amb 1:03:40. Ha anat a un ritme de 3:02 min/km. En segon lloc, amb un temps de 01:03:43, a arribat Okubay Tsegay La tercera posició ha estat per Hicham Boufards, que ha arribat a meta a 01:05:41 En…

Mourad El Bannouri ha estat el guanyador de la vintena Mitja Marató de Terrassa amb 1:03:40. Ha anat a un ritme de 3:02 min/km.

En segon lloc, amb un temps de 01:03:43, a arribat Okubay Tsegay

La tercera posició ha estat per Hicham Boufards, que ha arribat a meta a 01:05:41

En categoria femenina la guanyadora ha estat Karolina Nadotska, amb un temps de 01:13:13. Darrere seu, en segona posició, ha arribat Montserrat Estany De Pouplana del club Club Natació Terrassa, amb un temps oficial de 01:22:37. La tercera posició ha estat per Maria Ruiz Peyró, del club Terrassasports amb temps de 01:23:20

En quant als corredors Terrassencs tenim a Marc Otero en primera posició, en segona Marc Garcia i com a tercer classificat local Ricard Pérez. En femenines locals ha primera Montserrat Estany, en segona posició Maria Ruiz i en tercer lloc Sandra Asin.

Podeu veure tota la classificació de la XX Mitja Marató de Terrassa a https://xipgroc.cat/ca/curses/MitjaTerrassa2019/Mitja/resultats