A partir de l’1 de maig, l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, obre inscripcions per a la Cursa Eva-Diari Sport amb preus especials.

A partir de l’1 de maig, l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, obre inscripcions per a la Cursa Eva-Diari Sport amb preus especials.

El 6 d’octubre de 2019, a partir de les 11 hores, Terrassa acollirà una nova edició de la cursa de les dones Terrassa “Eva-Diari Sport”. Prova de 5 km que recorrerà els carrers del Centre de la ciutat de Terrassa. L’organització de la cursa, l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) obre demà, 1 de maig de 2019, la inscripció a la mateixa amb preus especials. Durant tot el mes de maig el preu d’inscripció és de 6€, a partir del mes de junys i fins al mes de setembre, 11 €, i els dies previs a la cursa, des de l’1 d’octubre, el preu de la cursa serà de 12 €.

La cursa “Eva-Diari Sport”, des del seu inici ha anat incrementant la seva participació de forma important, arribant-se, en la darrera edició, als 2.500 participants aproximadament. Una cursa, de 5 km, que va néixer amb l’objectiu de promoure la participació de la dona en curses atlètiques, fet que s’hi ha reflectit de forma clara en la trajectòria d’aquesta prova, on la presència femenina, de mitjana, sempre ha superat el 80% d’inscripcions.

Aquesta cursa, 6 d’octubre de 2019, a partir de les 11 hores, és puntuable pel Circuit de Curses Activa’t 2019 en categoria femenina.