Quarta prova puntuable pel Circuit de Curses Activa’t 2019, comptarà amb un recorregut de 5 km.

Diumenge, 19 de maig de 2019, a partir de les 9 hores tindrà lloc una nova edició de la Cursa Popular Atlètic Terrassa. A partir de les 9 hores s’iniciarà la cursa infantil i a les 9,15 hores la d’adults. Organitzada per l’Atlètic Terrassa Hockey Club (ATHC) amb la col·laboració de l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT).

El traçat d’aquesta cursa es disputarà pel Parc esportiu de l’ATHC i voltants.

Tancades les inscripcions, un total de 181 corredors/res han formalitzat la seva participació. D’aquests, 59 prendran la sortida en la cursa infantil que serà la primera a disputar-se, a les 9 hores, 36 en categoria masculina, 23 en femenina. La distància que hi hauran de recórrer aquests atletes serà de 800 metres.

A les 9,15 hores s’iniciarà la cursa adulta de 5 km. Un total de 122 atletes, 114 homes,44 dones, són les inscripcions oficials d’aquesta cursa.

– Recollida de dorsal:
Els corredors/res inscrits per disputar aquesta cursa podran recollir el seu dorsal en les instal·lacions de la botiga Decathlon Terrassa (zona Parc Vallès), divendres, 17 de maig, de 18 a 21 hores i dissabte, 18 de maig, de 10 a 13 hores. El mateix dia de la cursa, en la zona de sortida, de 8 a 9 hores, s’entregaran els dorsals no recollits.

 

2a. Cursa Popular Atlètic Terrassa

  • Puntuable Circuit de Curses Activa’t 2019
  • Distància : 5 km
  • Lloc: Parc Esportiu ATHC i voltants
  • Data: Diumenge 19 de maig de 2019
  • Hora: cursa infantil, 9 hores
  • Cursa Adults/es, 9,15 hores