A partir de les 11 hores del pròxim diumenge, els carrers del centre de Terrassa es convertiran en l’escenari d’una nova edició de la cursa de les dones Terrassa “Eva – Diari Sport”. Prova atlètica que, de nou, destaca per la seva important participació. Finalitzat el termini de les inscripcions oficials, en…

A partir de les 11 hores del pròxim diumenge, els carrers del centre de Terrassa es convertiran en l’escenari d’una nova edició de la cursa de les dones Terrassa “Eva – Diari Sport”. Prova atlètica que, de nou, destaca per la seva important participació.

Finalitzat el termini de les inscripcions oficials, en aquesta edició participaran de 2.550 atletes, dels quals, 2.491 han formalitzat la seva participació a través de la web i de l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa,2.050 dones i 441 homes, la resta d’inscripcions s’han realitzat a través de la fundació Oncolliga, entitat beneficiària de part de les inscripcions d’aquesta cursa. Tot i aquesta xifra, la participació podria ser més elevada, ja que durant divendres i dissabte es poden inscriure més persones fora de classificacions oficials.

La cursa, de 5.000 metres, tindrà la sortida i arribada al Parc dels Catalans de Terrassa. A les 11 hores es donarà el tret de sortida, Rambla d’Egara alçat carrer Dtor. Cabanes, en direcció nord, Passeig 22 de Juliol, Passeig de les Lletres, Passeig 22 de Juliol, c/ Joan Duch, Passeig 22 de Juliol, Rambla d’Egara fins a l’alçat del carrer d’Antonino Pius, Rambla finalitzant la cursa al mateix punt de sortida (Rbla. d’Egara alçat carrer Dtor. Cabanes).

Eva – Diari Sport és la darrera prova puntuable, en categoria femenina, del Circuit de Curses Activa’t, liderat en aquest moment per Patrícia Rodríguez.