El 26 de gener se celebrarà la XXI Mitja Marató de Terrassa i la XV Cursa Santi Centelles. Enguany a la bossa del corredor els runners hi trobaran una samarreta tècnica dissenyada i fabricada a Catalunya expressament per l’ocasió. Una samarreta exclusiva de gran qualitat amb la tecnologia DRY-TECH que ofereix una…

El 26 de gener se celebrarà la XXI Mitja Marató de Terrassa i la XV Cursa Santi Centelles. Enguany a la bossa del corredor els runners hi trobaran una samarreta tècnica dissenyada i fabricada a Catalunya expressament per l’ocasió. Una samarreta exclusiva de gran qualitat amb la tecnologia DRY-TECH que ofereix una alta velocitat d’evacuació de la suor. A més a més els runners que corrin la Mitja també tindran de regal un pack amb 3 parells de mitjons tècnics pensats per fer esport i de colors divertits.

samarretes Mitja Marató Terrassa 2020Samarretes Santi Centelles 2020

mitjons Mitja Marató Terrassa 2020
Sabem que el mateix dia de les curses el que més valoren els corredor@s és la suculenta botifarra que s’entrega a l’arribar a la meta. Una botifarra de qualitat extra amb pa amb tomàquet, que s’acompanyarà de cervesa Bavaria, Coca-Cola, fruita de Casa Ametller i beguda isotònica de recuperació muscular.

Recordeu que el darrer dia per inscriure-us a la Mitja Marató o a la Santi Centelles és el 22 de gener.