El passat 6 de març va rebre un merescut homenatge per part de la Mitja de Terrassa, on va destacar que el 26 de gener

El passat 6 de març va rebre un merescut homenatge per part de la Mitja de Terrassa, on va destacar que el 26 de gener de 2020 va tornar a néixer i que podrà celebrar un segon aniversari.

El veritable guanyador de la Mitja de Terrassa, en Climent Palet, destaca l’eficiència dels equips sanitaris de l’organització i els agraeix haver estat on havien de ser. Aquestes van
ser les seves paraules a l’entrevista concebuda al Diari de Terrassa el passat dissabte 28 de març.

En Climent, un habitual del món de les curses a qui el cos sempre li havia respost bé, es va prendre la passada edició de la mitja amb més tranquil·litat del compte a causa de les
arrítmies que li van detectar amb anterioritat, i va ser al km 20 on va tenir la parada cardiorespiratòria. Va ser gràcies a les actuacions d’un ATS, un membre de la policia local en primera instància i de la ràpida actuació de l’equip motoritzat de la Mitja Marató i Creu Roja que van arribar amb el desfibril·lador i el van tornar a la vida.

Al nostre campió, a qui li han implantat un petit dispositiu reanimador, li queden pocs records de la cursa com el de saludar a coneguts pels carrers, així com posar-se a caminar poc abans dels fets amb la companyia dels Pantaullers que, alarmats pel ritme que portava, van estar amb ell fins al moment fatídic.

El que té ben present són els moments més difícils que va passar a l’hospital, en termes psicològics, en digerir que hauria de canviar l’estil de vida i renunciar a la seva gran passió, les curses populars. Així i tot, encara la nova etapa amb optimisme i amb ganes de mantenir-se actiu, de moment caminant i en un futur no descarta tornar a entrenar.