Comunicat de l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa – COVID 19. 26 d’Abril 2020

Benvolguts, seguint la línia del nostre comunicat de data 12 de març i davant la situació que mantenim a causa del coronavirus / COVID 19, us volem comunicar que havent-se prorrogat l’estat d’alarma, per dues vegades, amb les perspectives d’evolució del període de desconfinament i les incerteses, encara, del camí a la nova normalitat, entenem que cal suspendre de manera definitiva totes aquelles activitats previstes inicialment entre els mesos de maig a agost.

A nivell de la nostra ciutat, coneixereu que ja s’ha suspès la Festa Major, així com la Festa Major de Matadepera, previstes per als mesos de juliol i agost respectivament.

Per tant, tot tenint en compte l’evolució de la pandèmia i les possibles fases de tornada a la normalitat, que es poden allargar en el temps i que en el nostre cas, els esdeveniments esportius amb aglomeracions de persones en un nombre rellevant, seran els darrers, entenem que les activitats del circuit Activa’t programades fins al setembre s’hauran de suspendre de manera definitiva.

Ja a mitjans de març, us vàrem anunciar la nostra preocupació i que aquestes curses en concret podrien veure’s afectades i no autoritzades. Alguna entitat organitzadora, ja ens ha mostrat la seva acceptació i per tant, de manera realista, hem de situar-nos en un escenari de suspensió definitiva d’aquestes activitats del circuit Activa’t.

Amb aquesta perspectiva, quedaria en suspens la cursa eva-diari Sport, la cursa de les Dones, quina previsió inicial era celebrar-se a l’octubre.

Estem segurs que entendreu la situació i estareu d’acord amb la nostra valoració i decisió.

Estarem receptius a les vostres consideracions i desitgem poder-nos retrobar personalment el més aviat possible.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració,

Atentament,

David Otero

President