Estem dissenyant els protocols per iniciar les noves curses amb una organització que garanteixi l’acompliment de les mesures de seguretat recomanades en cada moment.

L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa vol traslladar la seva voluntat de seguir organitzant curses atlètiques, esdeveniments culturals, solidaris i ciutadans.

 

Estem seguint atentament l’evolució de la pandèmia, les indicacions de les autoritats sanitàries i, d’acord amb la Federació Catalana d’Atletisme i l’Ajuntament de Terrassa, estem dissenyant els protocols per iniciar les noves curses amb una organització que garanteixi l’acompliment de les mesures de seguretat recomanades en cada moment.

 

La situació i evolució de la desescalada condicionarà les dates i possibilitats dels esdeveniments esportius. La Mitja de Terrassa es prepara per iniciar les seves activitats tan bon punt els organismes competents ho permetin.

 

Seguirem informant a través del nostre web i xarxes socials.