Obertes inscripcions per celebrar, els primers catorze dies de marc, una edició especial, virtual, de la Mitja Terrassa i la Santi Centelles, curses organitzades per l’AEMMT.

L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) ultima preparatius per celebrar una edició diferent de la Mitja Terrassa, 21 km, i la cursa Santi Centelles, 5 km, proves dissenyades i adaptades a l’actual situació que estem vivint a causa de la Covid-19.

Arriba “La Mitja 21@” amb el clar objectiu d’incentivar, com es caracteritza l’AEMMT, la pràctica esportiva de forma segura, i en l’actualitat, més que mai, realitzar esport significa qualitat de vida.

 

Un format diferent

Habitualment, amb l’arribada d’un nou any, en la majoria d’ocasions durant el primer mes de l’any, se celebra la ja tradicional Mitja Marató Terrassa acompanyada per la cursa petita, de 5 km, la Santi Centelles.

Una jornada dedicada al món de l’atletisme que aplegava milers de persones entre corredors-res, voluntaris, assistència sanitària, cossos de seguretat, autoritats, entitats col·laboradores, públic, organització…, i que en aquests moments és inviable poder organitzar un esdeveniment d’aquesta magnitud, motiu pel qual, l’AEMMT ha dissenyat i adaptat una edició especial d’aquestes proves en format virtual, eludint les aglomeracions.

Durant els primers catorze dies del mes de març, totes aquelles persones que ho desitgin, podran participar en una d’aquestes proves. Dins del termini establert, cadascú pot triar el dia o dies, en el cas de la Mitja, per cobrir el traçat de la cursa escollida.

Els 21 quilòmetres de la Mitja Marató es poden fer per etapes, la Santi Centelles, de 5 km, s’ha de fer en una vegada. Es podrà córrer o caminar allà on vulgui la gent, tant en circuits assenyalats per l’organització com pot ser el clàssic de la Mitja o la Santi Centelles, o altres.

El control o registre de temps, anirà a càrrec de Championchip i VRace, es farà a través de GPS/rellotge amb dispositiu o APP des del mòbil, detalls explicats en les diferents pàgines d’inscripció ja obertes.

 

Inscripcions solidàries

Un dels eixos fonamentals de l’AEMMT és la solidaritat, i de la mateixa forma que en altres curses organitzades, es manté aquesta col·laboració solidària destinant part de les inscripcions a Creu Roja Terrassa.

Amb les inscripcions, els participants rebran una samarreta de regal que s’haurà de recollir a Decathlon Terrassa.