A menys d’un mes per l’inici del termini de la disputa de les curses virtuals, La Mitja Terrassa i la Cursa Santi Centelles, el nombre de participants supera els 350 inscrits.   De l’1 al 14 de març se celebrarà una edició especial de la “Mitja Marató Terrassa (21 km) i la…

A menys d’un mes per l’inici del termini de la disputa de les curses virtuals, La Mitja Terrassa i la Cursa Santi Centelles, el nombre de participants supera els 350 inscrits.

 

De l’1 al 14 de març se celebrarà una edició especial de la “Mitja Marató Terrassa (21 km) i la Cursa San Centelles (5 km), curses organitzades per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT), i què, aquest any 2021, ha adaptat la seva cursa estrella a la situació actual de pandèmia, oferint una alternativa a les curses presencials.

Presentades en Roda de Premsa, amb la presència de Rafael Morillo, vicepresident de l’AEMMT i Isaac Otero, responsable de Màrqueting , l’objectiu d’aquesta alternativa de curses respon a mantenir l’essència de l’AEMMT, esport-salut-ciutat-solidaritat, tot i que en aquesta ocasió, amb la participació de forma virtual, s’obre l’oportunitat de disputar-les des de qualsevol indret.

La celebració d’aquesta edició, compte amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa i la Federació Catalana d’Atletisme (FCA), a més dels principals col·laboradors habituals de la Mitja Terrassa, destacant el seu caure solidari destinant part de les inscripcions a Creu Roja-Assemblea Terrassa.

Funcionament  

Les curses virtuals de la Mitja Terrassa (21 km) i la Cursa Santi Centelles (5 km), es podran  disputar de l’1 al 14 de març de l’any en curs. La Cursa de 5 km s’haurà de dur a terme en  una única sessió, mentre que, la Mitja, de 21 km, es podrà completar en varies sessions. Els  parcipants podran escollir el seu propi circuit.  

Totes les persones que vulguin participar s’hauran d’inscriure a través de la web de la Mitja  Terrassa www.mitjaterrassa.org . Championchip i VRace seran els responsables de  formalitzar aquesta participació i controlar els registres marcats per cada participant a través  d’una tecnologia amplia i universal, com són a través de rellotges o descarregant, a través  del mòbil, l’APP específica per poder registrar el temps i els quilòmetres complets. El darrer  dia d’inscripció és el 14 de març, darrer dia per poder completar aquestes curses.  

El preu d’inscripció és el mateix per a les dues curses, 6 euros amb samarreta regal que  s’haurà de recollir a Decathlon Terrassa, o 3 euros sense samarreta, pensat principalment  per la gent de fora de Terrassa que no es poden desplaçar. Els inscrits participaran en un  sorteig que es realitzarà conjuntament amb Decathlon Terrassa, els cinquanta primers  inscrits rebran regal d’un lot de productes gentilesa de Finisher.  

L’AEMMT, com és habitual, convida a la participació en aquestes curses virtuals a diferents  col·lectius amb diversitat funcional com són membres de Fupar, Prodis, Alba, Triginta,  precisament aquests últims ja van confirmar la seva participació en la ja tradicional visita de  l’AEMMT amb mou de la diada de reis.  

– Esport-Salut-Qualitat de Vida  

La pràctica esportiva, de forma reglada, és salut, qualitat de vida. Conjuntament amb  MútuaTerrassa, l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa vol incentivar la pràctica  esportiva d’una forma segura i controlada. Abans de l’arribada d’aquesta crisi sanitària  marcada per la Covid-19, ambdues entitats organitzaven el Circuit de Curses Activa’t, aturat  momentàniament per l’actual situació.  

La impossibilitat de celebrar curses presencials en l’actualitat, buscant mantenir l’esperit  d’activitat de la Mitja i tenint en compte que esport, salut i qualitat de vida van lligats, arriba  la “Mitja @21”, una forma d’incentivar i patircipar de forma solidària amb la pràctica  esportiva.