A partir d’avui 15 de juliol s’inicia el termini d’inscripcions per a la “Cursa Eva – Diari SPORT, cursa de les dones Terrassa” que es disputarà, si la situació ho permet, el pròxim 3 d’octubre. Aquesta edició presenta una novetat, la inclusió de la categoria masculina. El 3 d’octubre és la data…

A partir d’avui 15 de juliol s’inicia el termini d’inscripcions per a la “Cursa Eva – Diari SPORT, cursa de les dones Terrassa” que es disputarà, si la situació ho permet, el pròxim 3 d’octubre. Aquesta edició presenta una novetat, la inclusió de la categoria masculina.

El 3 d’octubre és la data escollida per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT), organitzadors de la prova, per celebrar una nova edició de la Cursa Eva – Diari SPORT, Cursa de les dones Terrassa, depenen sempre i seguint les indicacions per part de les autoritats pertinents a causa de la covid-19.

Després de més d’un any sense poder organitzar cap cursa de forma presencial, durant el mes de març d’aquest any es va celebrar una edició especial de la Mitja Terrassa i la Cursa Santi Centelles de forma virtual, l’AEMMT pretén tornar a una certa normalitat, sempre que la situació o permeti, amb la Cursa de les Dones el pròxim mes d’octubre. Una cursa que presentarà una novetat respecte a edicions anteriors, la inclusió de la categoria masculina. Després de la manca d’organització de curses presencials en els darrers mesos, invita a la participació masculina, però sempre sense perdre l’essència principal d’aquesta cursa, fomentar la participació femenina.

A partir del 15 de juliol s’obren les inscripcions per participar en aquesta “Cursa Eva – Diari Sport” Cursa de les Dones Terrassa 2021 que, en principi, se celebrarà el pròxim 3 d’octubre, Parc dels Catalans, Terrassa. El preu d’inscripció és de 12 euros i es pot tramitar a través de la web www.mitjaterrassa.org

 

Les Dades:

“Cursa Eva – Diari Sport” Terrassa 2021 (5km)

Organitzadors: Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa

Data: 3 d’octubre de 2021

Lloc: Parc dels Catalans, Terrassa (sortida/arribada)

Inscripcions: www.mitjaterrassa.org

Preu: 12 euros.