Aquest canvi de nom vol ser un reconeixement pòstum a la periodista que ens va deixar aquest abril. Fanny Sallés estava al capdavant del departament de comunicació de l’AE Mitja Marató de Terrassa i estava vinculada a l’entitat des dels seus inicis.

Fanny Sallés mereixia un reconeixement per part de l’AE Mitja Marató de Terrassa i hem pensat que aquesta era una bona manera de tenir present el seu llegat. De la mateixa manera que vam batejar la cursa Santi Centelles i li vam donar el nom de Noel Otero al premi que es lliura a aquells que han col·laborat amb la prova, dues persones desaparegudes que van tenir un gran pes a l’organització, ara hem pensat que calia prendre aquesta decisió.

Sallés va ser la primera dona periodista esportiva de la ciutat, algú que va fer una gran tasca en la promoció de l’esport. I aquesta és la millor forma que hem pensat per reconèixer la seva feina.

La Fanny va morir de càncer el 10 d’abril a l’edat de 57 anys. Cal ressaltar el caràcter solidari de la “Cursa Fanny Sallès – Diari Sport. La Cursa de les Dones“, ja que com sempre es realitzarà una donació a Oncolliga Terrassa, entitat que té per finalitat l’atenció psico-social a la persona diagnosticada d’una malaltia oncològica i a la seva família durant tot el procés de la mateixa, alhora que realitza activitats de divulgació, prevenció i rehabilitació.

La iniciativa es va presentar a la família, que va aprovar la proposta, i molts dels seus components correran el 2 d’octubre pels carrers del Centre de Terrassa. El tret de sortida està previst que el faci la seva filla, Laura. El cartell de la cursa és aquest any especial, destacant la cara de la periodista.

La cursa, de 5.000 metres, tindrà la sortida i arribada al Parc dels Catalans de Terrassa. A les 11 hores es donarà el tret de sortida, Rambla d’Ègara alçada carrer Doctor Cabanes, en direcció nord, Passeig 22 de Juliol, Passeig de les Lletres, Passeig 22 de Juliol, c/ Joan Duch, Passeig 22 de Juliol, Rambla d’Ègara fins a l’alçat del carrer d’Antoninos Pius, Rambla finalitzant la cursa al mateix punt de sortida (Rbla. d’Ègara alçada carrer Doctor Cabanes).

 

Inscripcions obertes a la cursa Cursa Fanny Sallès – Diari Sport – La Cursa de les Dones