La cursa que se celebrarà el dia 2 d’octubre a les 11 del matí, ja compta amb més de 1.000 inscrits

L’acte de presentació de la CURSA FANNY SALLÉS-DIARI SPORT, LA CURSA DE LES DONES A TERRASSA, va tenir lloc a la Masia Freixa de Terrassa, davant de 70 assistents, entre els quals representants del consistori egarenc, dels patrocinadors Bidons Egara i Cirsa, de la Fundació Oncolliga, de la Federació Catalana d’Atletisme així com de familiars de la recent traspassada periodista Fanny Sallés.

El president de l’Associació Esportiva Mitja Terrassa, David Otero, va agrair als patrocinadors Bidons Egara i Cirsa, que fan possible el caràcter solidari d’aquesta cursa, sumant al donatiu de part de les inscripcions, que s’entregarà a la Fundació Oncolliga una entitat sense ànim de lucre que ofereix atenció psicosocial a persones amb càncer. També va explicar el motiu pel qual a partir d’aquesta edició la cursa pren el nom de Cursa Fanny Sallés-Diari Sport, la cursa de les dones a Terrassa 2022, en homenatge a la periodista esportiva egarenca, col·laboradora de l’entitat i impulsora d’aquesta mateixa cursa. Es va entregar un reconeixement al germà i a la seva filla, que van agrair a tota l’organització i companys, per quan ella era una gran amant de l’esport i el periodisme.

Família de la Fanny Sallés

La directora tècnica, Marina Cano, va donar a conèixer les novetats del circuit d’aquesta cursa, que s’ha fet més planer i més accessible pels corredor@s i caminant@s de totes les edats. Tindrà sortida i arribada al parc dels Catalans, amb un 1,5km primer de pujada i 40% de desnivell, seguirà per la Rambla amunt fins el 22 de Juliol, a on es canviarà de sentit per tornar en baixada durant 2 km.

L’acte va comptar amb una entrevista a l’atleta ucraïnesa Inna Lebedieva, nascuda a Kíev i catalana d’adopció des del 2009, que també participarà en aquesta nova edició, de la que ha estat 2 vegades guanyadora i també 2 vegades de la mitja marató de Terrassa.

Tot plegat amenitzat per en SAXO ON ARA, el músic i artista Arnald Pedròs, que amb el saxofon va crear un ambient musical alegre i distès.

SAXO ON ARA a la Cursa Fanny Sallés-Diari Sport, la cursa de les dones a Terrassa 2022