Més de 3.000 atletes van prendre la sortida en aquesta prova en un ambient solidari, esportiu i festiu.

L’atletisme femení viu una nova jornada festiva a Terrassa amb la celebració de la VIII edició de la Cursa Fanny Sallés-Diari Sport, la Cursa de les dones a Terrassa. Més de 3.000 atletes van prendre la sortida en aquesta prova.

Organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb la important col·laboració del Diari Sport i el suport del l’Ajuntament de Terrassa, la localitat egarenca ha tornat a acollir una nova edició de la cursa, que un any més ha batut el rècord de participació.

A les onze del matí del diumenge 2 d’octubre la Laura Sallés, filla de la Fanny Sallés, acompanyada per l’alcalde de la ciutat, Sr. Jordi Ballart, van donar el tret de sortida. Les participants i els participants han iniciat el recorregut de 5 km. pels carrers del centre de la ciutat en un ambient més competitiu a les primeres posicions i en un ambient festiu a les darreres i entre el nombrós públic que ha seguit la cursa al llarg del seu recorregut i tot marcat per un esperit solidari, ressaltat per la guanyadora .

De nou, els tres eixos de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, esport-solidaritat-ciutadania, s’han vist reflectit en aquesta 8ena edició de la Cursa Fanny Sallés-Diari Sport, la Cursa de les dones a Terrassa.

Aquesta també ha estat la darrera cursa puntuable del Circuit de Curses Activa’t 2022.

  • Joana Minguet amb 19:44 Club: Unió Atlètica Terrassa
  • Eva Martos 20:01
  • Inna Lebedieva 20:13

 

  • Pablo Carnero 17:26 Club: Mutua Terrassa
  • Marc Bartolí 17:27 Club: Ensdiverteam
  • David Carné 17:31

Podeu veure fotografies de la VIII edició de la Cursa Fanny Sallés-Diari Sport, la Cursa de les dones a Terrassa en aquest enllaç

 

Veure la classificació femenina a xipgroc

Veure la classificació masculina a xipgroc