Amb aquest acord, la 23 Mitja Marató Internacional de Terrassa passa a anomenar-se Toyota Mitja Terrassa.

Des de l’inici de la cursa Toyota ha estat un dels patrocinadors de l’esdeveniment. En aquesta 23ena edició, Toyota, mitjançant el concessionari d’automòbils de Terrassa CSM grup  esdevé el patrocinador principal de la Mitja Marató de Terrassa.

Aquest nou patrocini i el fet que la cursa estigui homologada per la RFEA comportarà un augment de la participació d’atletes de prestigi internacional que donaran més rellevancia a la cursa dins el circuit internacional.

Aquest acord es va signar al concessionari que Toyota té a Terrassa, a l’Avinguda Jaume I i fou signat per Carles Solano, gerent de Toyota Orient Cars, i David Otero, president de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, comptant amb la presència del regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno.

Amb aquest acord, la cursa passa a anomenar-se Toyota Mitja Terrassa.