El 8 d’octubre de 2023 se celebra a la ciutat de Terrassa una nova edició de la Cursa Fanny Sallés, La cursa de les dones a Terrassa de 5k.

La Cursa Fanny Sallés, La cursa de les dones a Terrassa es una cursa de 5 km pels carrers del centre de la ciutat.

La competició pretén fer més visible el paper de la dona en l’esport i la societat en general. A més, part de la recaptació adquirida es destinarà a les unitats d’Oncolliga dedicades a la lluita contra el càncer.

Cal tenir en compte que qualsevol persona, independentment del gènere, pot participar en aquesta prova. A més, la cursa es pot córrer o caminar, així que no hi ha excusa per no participar en aquesta iniciativa solidària.

Participar en aquesta competició significa no només posar a prova la teva resistència física, sinó també donar suport a una bona causa. Cada pas que donis en la “Cursa de les dones” contribuirà a la lluita contra el càncer i a millorar la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta malaltia.

Si ets dona o home i vols participar en aquesta cursa, no dubtis a registrar-te , el dia 1 de maig obrirem les inscripcions. Ja us avancem que fem una oferta imbatible per a dues curses d’aquestes característiques.

Inscriute ara a la Cursa Fanny Sallés i per tan sols 5€ també et pots inscriure a la cursa Santi Centelles 5k

No et perdis aquesta oportunitat d’unir-te a la lluita contra el càncer i de demostrar la força i l’esperit solidari  a Terrassa!

 

 

Cursa01/05 – 30/0601/07 – 31/0801/09 – 05/1006/10 – 08/10
Cursa Fanny Sallés (08 octubre 2023)10 €12 €14 €15 €
Inscripció conjunta a 2 curses:
Cursa Fanny Sallés + Cursa Santi Centelles (28 gener 2024)
15 €17 €

CLICK PER ANAR A INORMACIÓ DE LA CURSA

oferta especial