Amb un recorregut de 5 km, aquesta cursa ofereix una oportunitat emocionant per als corredors de tots els nivells d’experiència.

L’esperada “39a Cursa Popular de Ca n’Anglada” està a punt de començar, i és un dels moments més destacats de la Festa Major del barri de Ca n’Anglada. Amb un recorregut de 5 km, aquesta cursa ofereix una oportunitat emocionant per als corredors de tots els nivells d’experiència.

La cursa és una tradició consolidada en aquesta comunitat, i aquest any celebrem la seva 39a edició. És una oportunitat perfecta per a les persones que gaudeixen de l’esport i volen gaudir d’una activitat saludable en un ambient festiu i amistós.

El preu de la inscripció per als adults és de 8 €, una inversió raonable per formar part d’aquest esdeveniment inoblidable. És important destacar que els nens tindran l’oportunitat de córrer gratuïtament i participar en el circuit més curt de 1.500 metres, que consisteix en una volta al circuit principal.

Per garantir un registre precís del teu temps, si portes un xip groc, el teu rendiment serà controlat per Championchip, una empresa reconeguda en el món de la cronometratge esportiu. Així podràs competir amb tu mateix o comparar-te amb altres corredors. Es pasarà dos cops per la catifa de crono.

No importa si ets un atleta experimentat o un principiant que només vol passar una estona divertida amb la família i els amics, la “39a Cursa Popular de Ca n’Anglada” és una oportunitat per gaudir de l’esport, fomentar la vida saludable i ser part d’una gran tradició local.

Assegura’t d’arribar a l’hora i no deixis passar aquesta oportunitat única. Els carrers de Ca n’Anglada et conviden a córrer, gaudir i crear records inoblidables en aquesta cursa tan especial. Estem segurs que serà una experiència inoblidable per a tots els participants.

¡No et perdis la diversió i l’emoció de la Cursa Popular de Ca n’Anglada!

 

Data: Dissabte, 8 de juliol

Hora: 19:30 hores

Sortida: Plaça de ca n’Anglada

 

Més informació de la cursa