Terrassa ha acollit una nova edició de la seva cursa popular de Festa Major, la, 43ena, organitzada pel Consell Esportiu de Terrassa amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, puntuable pel Circuit de Curses Activa’t.

Terrassa ha acollit una nova edició de la seva cursa popular de Festa Major, la, 43ena, organitzada pel Consell Esportiu de Terrassa amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, puntuable pel Circuit de Curses Activa’t..

La tarda atlètica es va iniciar a les 19:15 hores amb la cursa infantil. Uns 75 corredors/res, més els participants sense dorsal, van recórrer la distància de 1.300 metres per l’habitual traçat de la Rambla d’Egara. Victòria de Gorka Lao en categoria infantil masculina marcant un crono final de 04:21. El segon classificat va travessar línia de meta a només 3 segons del primer, Lluc Martín, amb un temps de 04:24, el tercer classificat d’aquesta categoria Pol Lopez va realitzar un temp de 04:40.
La victòria en categoria infantil femenina va ser més clara. La guanyadora, Emma Mitjavila, va creuar línia de meta amb un temps de 04:43, seguida de Xènia Ortega, 05:14, i Mariona Fossas, 05:19.

Cap a les 19:45 hores es va donar el tret de sortida a la categoria absoluta amb una participació d’uns 500 atletes.

Els participants van recórrer una distància de 6.000 metres per un traçat que va tenir la seva sortida i arribada a la Plaça Ricard Camí (Rambla d’Egara). Des del seu inici, la cursa va estar dominada per Jaume Leiva en categoria masculina i Maria Ruiz en femenina.

Leiva va creuar línia de meta en solitari amb un temps de 18:15 i un ritme de 03m 02s/km. El terrassenc va tornar a imposar-se en la 43ena Cursa de Festa Major de Terrassa, seguit d’Abel Serra amb un temps de 18:31 i Redouan Rouaz, 18:39.

En categoria femenina Maria Ruiz va tornar a pujar al podi amb un temps de 22:09, seguida de Maite Rios amb un crono final de 22:48. Va completar el pòdium femení Montse Estany, 24:37.

 

Podeu veure els resultats a:

https://sportmaniacs.com/es/races/cursa-festa-major-terrassa