El passat divendres va tenir lloc la presentació de la 9a edició de la Cursa Fanny Sallés – La cursa de les dones a Terrassa, que se celebrarà el proper diumenge 8 d’octubre a Terrassa.

El passat divendres va tenir lloc la presentació de la 9a edició de la Cursa Fanny Sallés – La cursa de les dones a Terrassa, que se celebrarà el proper diumenge 8 d’octubre a Terrassa.

La cançó “The Show Must Go On” de Queen, interpretada en directe durant l’acte, exemplifica perfectament l’esperit d’aquesta prova: malgrat la pèrdua de la periodista Fanny Sallés, a qui honora des de l’any passat, la cursa continua endavant com un homenatge a la seva figura.

Es preveu superar els 2.000 participants en aquesta edició, que recorrerà els carrers del centre de Terrassa sobre una distància de 5km, sortint i acabant al Parc dels Catalans. La prova està oberta a tothom, homes i dones, i es pot completar corrent o caminant.

Els organitzadors han fet una crida a la participació fins al proper dimecres, data límit per inscriure’s i gaudir de dorsal, assegurança mèdica i samarreta tècnica inclosos.

A la imatge podem veure la Irene i la Lurdes, que són dues de les participants en la cursa de l’any passat i que ens van explicar les seves expiències.

La Cursa Fanny Sallés manté el seu caràcter solidari destinant part de la recaptació a la lluita contra el càncer de la Fundació Oncolliga. L’esport i la solidaritat continuen units en aquest esdeveniment que ja s’ha consolidat al calendari de Terrassa.