La novena edició de la Cursa Fanny Sallés, celebrada aquest diumenge 8 d’octubre, ha tornat a omplir els carrers de Terrassa de participació, esport i solidaritat.
La cita referent per a les dones corredores al Vallès, i ara també homes, ha aplegat un any més a milers d’atletes, tant professionals com amateurs, en una jornada festiva marcada per la lluita contra el càncer.

La IX edició de la Cursa Fanny Sallés – La Cursa de les Dones a Terrassa, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, s’ha celebrat aquest diumenge 8 d’octubre als carrers de Terrassa.

La prova es consolida com la cursa referent per a les dones a la comarca del Vallès, amb una participació que ronda els 3,000 participants, demostrant la seva importància en el calendari esportiu de la zona. Des del 2021, la cursa també compta amb categoria masculina, recolzant així el motiu i missatge de visibilitat de la dona en l’esport.

El tret de sortida l’han realitzat conjuntament la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa Sarai Gascón i l’alcalde de Terrassa Jordi Ballart des del Parc dels Catalans, punt de sortida i arribada dels 5km de recorregut. Després de fer el tret Sarai Gascón també ha pres part a la cursa.

La guanyadora destacada en categoria femenina ha estat Rebeca Suarez Gonzalez, que ha creuat la línia de meta amb un temps de 17’ 55’’, seguida de Ninfa Estela Chavez 20’45” i en tercer lloc Laura Lao Blanco amb 21’34”. Rebeca Suarez Gonzalez ja va guanyar en edicions anteriors i és l’actual campiona catalana de Marató.

En categoria masculina, el guanyador ha estat Sergi Ariaca Campeny amb un registre de 16’39”. En segon lloc Martí Sender Prados 16’44” i en tercer lloc Alberto Lao Urbano 17’02”

L’ambient durant la cursaha estat de germanor i festiu, amb nombrosos participants i públic animant al llarg de tot el recorregut, demostrant la consolidació d’aquesta cita esportiva a la comarca.

Part de la recaptació de les inscripcions anirà destinada un any més a la Fundació Oncolliga, per finançar projectes de suport psicosocial a persones amb càncer i familiars.

La Cursa Fanny Sallés – La Cursa de les Dones a Terrassa se celebra des de fa 9 anys i s’ha establert com una de les cites esportives i solidàries més destacades de Terrassa i el Vallès.

Imatges per la premsa

 

Imatges:

Veure les imatges oficials realitzades pel Jordi Canyameres de la Cursa

Veure imatges realitzades per amics:

Miquel Merino a Flickr

 

 Resultats:
Veure els Resultats femení

Veure els Resultats masculí