La Mitja Marató Internacional de Terrassa se celebrarà el diumenge 28 de gener a les 10h del matí i ja compta amb més de 1.000 inscrits

  • La Mitja Marató Internacional de Terrassa se celebrarà el diumenge 28 de gener a les 10h del matí i ja compta amb més de 1.000 inscrits
  • El recorregut de categoria 2 i federat per la RFEA es manté sense canvis, la sortida i l’arribada serà al Parc dels Catalans
  • L’edició 24 de la Mitja Marató de Terrassa fa un salt qualitatiu i manté a Toyota com a patrocinador principal i Luanvi serà l’espònsor pel material tèxtil esportiu

 

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) presenta la 24a TOYOTA Mitja Marató Internacional de Terrassa i la 18a Cursa Santi Centelles davant els mitjans de comunicació la cursa de l’edició 2024 a l’Ajuntament de Terrassa acompanyats de l’alcalde, Jordi Ballart, i del president de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, David Otero. Durant la presentació s’han donat a conèixer les novetats de l’edició d’enguany que busca el rècord de participació amb més 3.000 participants.

La mitja internacional, inclusiva i diversa

Aquest any, la mitja fa un salt qualitatiu, amb més de 300 voluntaris i més de 1.000 inscrits, acollirà corredors internacionals d’alt nivell provinents de països com Kènia, Etiòpia i Marroc, entre d’altres per confirmar. També, es comptarà amb la presència de Martin Fiz, qui farà un entrenament previ a la cursa. Tal com ha remarcat el president de l’AEMMT aquest any la previsió és assolir el temps rècord d’1.01’ que fins ara ha estat en 1.03’.

El cartell presentat durant la roda de premsa, dissenyat per Xavier Rius, presenta els colors que embolcallen la mitja marató: el blau i el taronja. La imatge representa la capacitat de tothom per poder completar la Mitja Marató. Serà una mitja inclusiva, per a tothom, on aproximadament 300 persones amb capacitats diverses participaran.

La Mitja i l’Ajuntament, més units

A través d’un conveni que se signarà entre les dues entitats i que entrarà en vigor per l’edició d’enguany s’ha formalitzat un acord que recull la voluntat de l’Ajuntament per apostar per la Mitja Marató i que contribueix a l’ajut i l’estabilització dins la ciutat de l’esport, la solidaritat i la salut.

Nous espònsors, medalla Finisher i botifarrada

Toyota continua apostant per la Mitja Marató i segueix com a patrocinador principal de la cursa. Com a novetat, l’empresa de tèxtil esportiu valenciana Luanvi, ha apostat per col·laborar amb la Mitjà com a sponsor oficial de la samarreta que vestiran els corredors.

La marca Finisher, línia de productes de salut i nutrició esportiva, també és un dels patrocinadors oficials i, en aquest cas, oferirà les medalles a tots els participants que aconsegueixin acabar la cursa.

Finalment, la jornada conclourà amb la tradicional botifarrada popular per a tots i totes les participants.

L’esperit de la Mitja continua viu

La presentació oficial es farà el divendres 12 de gener a l’Auditori Municipal de la ciutat. El circuit urbà de la Mitja Marató pels carrers de Terrassa acollirà un dels esdeveniments més importants i multitudinaris de la ciutat on la solidaritat, l’esport i la salut hi seran l’eix protagonista.

David Otero, president de l’AEMMT ha remarcat l’esperit i els valors de la Mitja Marató de Terrassa: “La implicació significa acceptar la situació, implicació significa sortir al carrer el dia de la cursa, implicació significa que la cursa és de tots i no només d’una sola persona o d’un grup de gent que hi participa, implicació significa tindre tolerància suficient per poder superar les coses que ens puguin sortir malament perquè som humans i tenim debilitats”.