Amb més de 16 països representats entre els participants hi ha opcions de batre el rècord i situar la marca en 1h.

Presentació Mitja 2024

  • Atletes de 16 països diferents participen a la 24a Mitja Marató de Terrassa
  • Els primers sis coneguts, Mike Kiptum Boit, Sammy Kipkurui, Dickson Kiprop, Albert Kangogo, Nancy Chepleting i Doris Jepkoech, amb opcions de batre el rècord de la Mitja Marató de Terrassa.

El 29 de gener a les 10:00h del matí el tret de sortida donarà inici a la 24a edició de la Mitja Marató i 15 min més tard, a les 10:15, la 18a Santi Centelles de 10km de distància. La cita aplegarà uns convidats de luxe. Amb més de 16 països representats entre els participants hi ha l’objectiu de batre el rècord i situar la marca en 1h.

Maratonians de rècord

Marques i corredors d’ensomni participaran en la 24a TOYOTA Mitja Marató de Terrassa.

Mike Kiptum Boit participarà en la Mitja Marató amb l’opció de batre el rècord de la Mitja però també el personal. L’última vegada que va visitar el país va endur-se la seva millor marca amb 1:00:40 a la Mitja Marató de Granollers del 2022, situant-se al capdavant de la cursa. El mateix any, es va classificar en 4a posició amb la marca de 2:06:08 a la Marató de Barcelona. Durant el 2023, ha mantingut la marca a 1:01:42 a la Meia Maratona do Porto, classificat en segon lloc.

Sammy Kipkurui també ha volgut participar en la cursa, el kenià durant el 2023 s’ha classificat en segona posició tant a la marató de Nairobi com a la d’Agadir amb un temps d’1:01:50 en aquesta última.

Dickson Kiprop assisteix a la Mitja de Terrassa amb una 4a posició a la Mitja Marató de Kènia l’any anterior i en tercera posició amb un temps de 28:29 a la cursa de 10km de Port Gentil a Gabón.

Albert Kangogo amb marques de rècord, arriba a la Mitja de Terrassa amb un palmarès que agrupa dues quartes posicions a la Mitja Marató de Copenhaguen de 2017 amb la marca d’1:00:25 i a la marató de Frankfurt de 2023. El mateix any també va obtenir una cinquena posició a la marató d’Estocolm.

En la categoria de dones Nancy Chepleting l’any 2023 va aconseguir un palmarès envejable. Amb el temps d’1:09:44 va situar-se a la segona posició de la mitja marató de Porto i en la mateixa posició a la Mitja Marató d’Eivissa.

Doris Jepkoech una altra maratoniana que correrà la Mitja Marató de la ciutat amb la seva millor marca feta al Senegal a la mitja marató de Dakar del 2022 amb 1:08:22.

 

Aquests són alguns dels corredors i corredores internacionals i amb marques de rècord que tindran presència durant la mitja i que buscaran millorar la seva marca personal i, també, fer rècord de temps a la 24 a TOYOTA Mitja Marató de Terrassa.