L’Associació de Veïns i Veïnes de Ca n’Anglada juntament  amb el suport de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, organitzen, amb motiu de la Festa Major del Barri, la XXXX Cursa atlètica popular de Ca n’Anglada (Terrassa). Les inscripcions a la cursa ja s’han obert. L’horari previst és el següent: 19’30 hores:…

L’Associació de Veïns i Veïnes de Ca n’Anglada juntament  amb el suport de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, organitzen, amb motiu de la Festa Major del Barri, la XXXX Cursa atlètica popular de Ca n’Anglada (Terrassa).

Les inscripcions a la cursa ja s’han obert.

L’horari previst és el següent:

  • 19’30 hores: sortida infantil  1.500 metres.
  •  20’00 hores: sortida adults. Distància 5.000 metres.

Sortida Ca n'Anglada 2023

Tant la sortida com l’arribada serà davant la parròquia de Sant Cristòfol, plaça de ca n’Anglada.

La darrera edició la victòria en categoria General masculina va ser per Juan Miguel Moreno (22’04”), en categoria femenina Carme Ballesteros (26’48”) va ser la guanyadora. En categoria infantil victòria per David Bosch i Claudia Alarcón.

Aquesta serà la tercera cursa puntuable pel Circuit de Curses Activa’t 

Inscripcions Cursa de ca n’Anglada