Concurs d’Instagram Mitja Marató Terrassa

Concurs d’Instagram Mitja Marató Terrassa 2021

 

Bases del concurs:

1) Per participar només cal ser seguidor de @mitjaterrassa i @terrassa_turisme, i etiquetar les fotografies amb el hashtag #mitjaterrassa2021 i #terrassaturisme .

2) Seran vàlides fotografies realitzades de l’1 al 14 de març de 2021, que reflecteixin algun moment de l’esdeveniment i representin Terrassa i esport.

3) Sense límit de fotografies a presentar per usuari, sempre que siguin fotografies originals, fetes per vosaltres, realitzades tant amb dispositiu mòbil com amb càmera.

4) Les podeu penjar des del dilluns 1 de març, fins el diumenge 21 de març a les 23:59.

5) Si es presenten imatges on apareixen menors d’edat, l’autor haurà d’haver obtingut les autoritzacions per participar en concursos.

6) L’organització es reserva el dret de publicar o reproduir les imatges participants amb finalitats de comunicació o exposició, citant sempre el nom de l’autor.

7) Qualsevol detall no previst en aquestes bases serà resolt per l’organització

Que pots guanyar?

Es repartiran 3 premis iguals formats per:
Pack de barretes Endurance gel de Finisher + samarreta tècnica de la Mitja Terrassa + visita guiada per Terrassa per a dues persones (a escollir entre les ofertes per Terrassa Turisme)

Jurat:

El jurat estarà format per membres de la Mitja Marató i de Terrassa Turisme.

Guanyadors:

La relació dels guanyadors es publicarà durant la setmana del 29 al 31 de març als perfils d’Instagram @mitjaterrassa i @terrassa_turisme.