La cursa de les dones de Terrassa

Cursa Fanny Sallés

La cursa de les dones a Terrassa

Inscripcions obertes

Amb un recorregut cèntric de 5K,  la fa ideal, tant per professionals, com per aquells/es que comencin la pràctica de l’esport. Es podrà fer caminant o corrent.

Cursa Oberta a tothom. Us convidem a totes les persones a gaudir d’un diumenge familiar al Parc dels Catalans de Terrassa.

La Fanny

La Fanny Sallés va ser la primera dona periodista esportiva de la ciutat, algú que va fer una gran tasca en la promoció de l’esport. També estava al capdavant del departament de comunicació de l’AE Mitja Marató de Terrassa i portava vinculada a l’entitat des dels seus inicis.

Aquest canvi de nom de la cursa vol ser un reconeixement pòstum a la periodista que  va morir de càncer el 10 d’abril de 2022 a l’edat de 57 anys.

 

Cursa Solidària amb la Fundació Oncolliga

La Fundació Oncolliga rebrà una part de les inscripcions de la cursa com a donatiu per a l’entitat. Donatius que seran destinats per continuar amb la tasca de suport psicosocial a persones amb càncer i els seus familiars per millorar el seu benestar i la seva qualitat de vida.

A més a més, voluntaris d’Oncolliga realitzen una tasca de suport als esdeveniments organitzats per la Mitja Marató de Terrassa.

 

Recollida de dorsals

Al Decathlon Terrassa:

  • Dissabte 7 d’octubre de 10:00 a 21 hores 

Avinguda del Tèxtil 1, 08223 Terrassa

 

Regals

  • Una samarreta tècnica amb el logo de la cursa. (pendents de confirmar les d’aquesta edició 2023)
  • Una bossa amb productes patrocinada per Ametller Origen.

samarretes Cursa Fanny Sallés 2022

 

Bossa reutilitzable de tela Fem Camí amb fruita fresca de temporada i aigua

Bossa reutilitzable de tela Fem Camí amb fruita fresca de temporada i aigua

 

Premis

Trofeus a les tres primeres classificades i als tres primers classificats.

L’entrega de premis es realitzarà quan arribi l’últim corredor i estarà gestionat pel departament de protocol de l’Entitat

Recorregut

La sortida i arribada serà al Parc dels Catalans.

Sortida : Per mantenir l’ordre a la sortida, es disposarà de 4 calaixos pels diferents nivells, establerts per les marques acreditades, on sortiran amb 1 minut de diferència

Circuit: Oficial i homologat per la FCA de 5k.

Distància: 5.000 metres.

Sortida Rambla d’Ègara alçada carrer Doctor Cabanes, en direcció nord, girar a la dreta per Av. 22 de juliol. Continuar per 22 de Juliol fins passada la carretera Matadepera, gir de 180º, Passeig 22 de Juliol fins gir esquerra per tornar a agafar la Rambla d’Ègara. Baixar fins carrer Antonino Pius, gir de 180º direcció Rambla nord i finalitza la cursa al punt de sortida.

Veure el recorregut

Veure el recorregut

Control de temps

El control de temps es farà per sistema de cronometratge de xip.  

Per classificar i optar als premis s’haurà de córrer amb xip. 

 

 

Serveis de la cursa

  • Atenció sanitària a càrrec de Creu Roja.
  • Desfibril·lador
  • Bossa del corredor amb fruita, begudes isotòniques i aigua al final de la cursa
  • Vestidors i dutxes a l’Escola Pia de Terrassa, entrada pel carrer Cisterna (veure a google maps).
  • Servei de guardabosses a la Fundació Busquets (entrada pel carrer Vinyals).
  • WC a la Zona Village
 

CURSA PUNTUABLE

Circuit ACTIVA’T de curses de Terrassa, més informació a www.mitjaterrassa.org/circuit-activat/  i la lliga Champion Chip.

 

Altres

L’organització pot demanar el DNI o similar per comprovar l’edat.

Per tal de classificar cal portar el xip Groc

El dorsal caldrà dur-lo ben visible en el pit.

Els corredors gaudiran d’una cobertura d’accidents. La persona que formalitza la inscripció a la cursa manifesta estar en perfecte estat de salut per a realitzar l’activitat i assumeix la seva responsabilitat en cas de participar-hi patint una malaltia.

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa no es fa responsable dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar o causar-se els/les participants i espectadors/es durant aquesta competició.

Un cop realitzada la inscripció, no es retornaran els diners.

La inscripció comporta l’autorització expressa en la cessió de la imatge personal dels corredors/ores. Les imatges podran ser difoses en qualsevol mitjà sempre amb caràcter gratuït.

Les persones participants permeten, explícitament, que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement es publiquin a les llistes d’inscrits, així com a la de resultats si acaben la cursa.

Es podrà desqualificar l’atleta si incompleix aquest reglament.

Les reclamacions es faran per escrit, una vegada acabada la cursa, al Director Tècnic en el màxim de 15 minuts desprès de coneguda la classificació. El veredicte de l’organització serà inapel·lable.

La sola inscripció en aquesta competició implica la total acceptació del que preceptua aquest reglament.