Cursa de l’Escola Pia

I Cursa de l'Escola Pia 3x3

Inscripcions 2022 tancades

Cartell I cursa solidaria Can Colapi

Recollida de dorsals

La recollida del dorsal i la bossa del corredor es farà a la mateixa Escola Pia de Terrassa. El divendres dia 10 de juny a partir de les 17:30h i fins les 20h, el dissabte 11 de juny desde les 10h del matí i fins a les 13h. El mateix dia de la cursa de 08h a 09h del matí.

 

Categories

CURSA INFANTIL

2013 i post.       1 M i 1 F
2009-2013        2 M i 2 F

CURSA ADULTS

Sot 23 – 2000– 2008
Sènior – 1982– 1999
Veterans 1 – 1972– 1981
Veterans 2 – 1962– 1971
Veterans 3 -1901 – 1961

Tot participant que no anoti l’any de naixement restarà inclòs a la categoria Senior.
L’organització pot demanar el DNI o similar per comprovar l’edat de l’atleta.

La cursa Infantil Sub 12 fins l’any 2009, no serà competitiva.

Les distàncies de 3km i 6km es consideren distàncies populars i no es contemplaran dins la competició. Només la cursa absoluta de 9km serà premiada i puntuada dins del Circuit Activa’t.

 

Recorregut

Sortida des de l’interior de l’Escola Pia de Terrassa. Els primers metres del recorregut són per l’interior de l’escola fins arribar al Carrer Cisterna.
Al Carrer Cisterna els/les atletes giraran a l’esquerra direcció plaça del Turó de l’Alzina i baixaran pel carrer Vallhonrat direcció Rambla d’Egara.

Un cop a la Rambla, giraran a la dreta i enfilaran la Rambla fins a l’alçada del Mercat de la independència, on giraran a la dreta per tal d’agafar el carrer de la Rasa.

Acabada la Rasa, i per tal de fer una volta complerta al centre, enfilaran pel carrer del Teatre i tot seguit connectaran recte amb el carrer Sant Pau, per enllaçar amb el carrer Puig Novell i al finalitzar aquest carrer faran els 10m de transició pel carrer Sant Quirze i seguirem baixant pel carrer Baldrich fins la intersecció amb el Carrer Viveret.

Arribats al carrer Viveret giraran a la dreta fins al carrer Sant Francesc, on tornaran a girar a la dreta per enfilar tot el carrer fins al carrer del Vall on giraran a l’esquerra per anar direcció carrer Col·legi cap a l’Escola Pia on hi haurà l’arribada o es tornarà a iniciar la segona volta, i en el seu cas, la tercera.

Un total de 3km per volta.

 

A la 2a i la 3a volta, a la RAMBLA, cal anar per la vorera.  La vorera haurà estat delimitada amb cinta i tanques prèviament i podran passar els corredors/es d’una manera còmode i segura sense interferir amb els vianants ni els cotxes.

 

Ubicació

Escola Pia de Terrassa, C. Col·legi, 12-14 | 08221 Terrassa

Veure a google maps

 

Control de temps

El control de temps es farà per sistema de cronometratge de xip, excepte la cursa infantil, que serà manual.

Per tant, a la cursa d’adults, per classificar i optar als premis s’haurà de correr amb xip.

Al ser una cursa puntuable pel Circuit Activa’t d’enguany, tots els corredors/es que vulguin puntuar per a la classificació del Circuit han de portar el xip groc propi o el chip de lloguer que pot facilitar la mateixa organització a l’hora d’inscriure’s a la cursa.

 

Premis

Medalla Finisher per tots els participants a la cursa. Sigui quina sigui la cursa a la que s’inscriuen (3, 6 o 9km)

  • Trofeu per les 3 primeres classificades i els 3 primers classificats de la cursa absoluta (9km)
  • Trofeu per les 3 primeres classificades i el 3 primers classificats que pertanyin a l’Escola Pia de Terrassa, també en la categoria absoluta.

 

Altres

Servei de dutxa: Si

Servei de cafeteria: Si

Avituallaments cursa: Si, un per volta és a dir en el km 3, 6 i 9.