Mitja Marató

Mitja Marató de Terrassa – 2021

 

La mitja marató és la cursa per excel·lència i l’emblema de l’entitat. És la cursa que dóna el nom i la seva raó de ser .

Una de les característiques d’aquesta cursa, i per la que es valorada, és el seu recorregut 100% urbà que transcórrer al llarg dels  21,097 km per diversos carrers de la ciutat. L’exigència del mateix, com a conseqüència de la situació orografia de Terrassa, el doten d’un atractiu especial per als afeccionats al món de l’atletisme. Aquest circuit s’ha anat suavitzant al llarg de les edicions evitant la pujada des de l’inici de l’Avinguda del Vallès, que es va fer durant les cinc primeres edicions, i intentant que la cursa arribi al major nombre de barris de la ciutat.

La primera edició es va celebrar al mes d’abril de l’any 2000, i a l’any següent i també al mes d’abril, la Mitja Marató de Terrassa va ser Campionat de Catalunya Absolut de Mitja Marató.

A partir de la tercera edició, l’any 2002, la data de celebració de la cursa està fixada per la Federació Catalana d’Atletisme durant el mes de gener.

Aquest 2021 la pandèmia ens ha obligat a canviar els nostres hàbits de vida afectant la gran majoria d’activitats personals i socials.

Però segur que seguiu corrent a l’aire lliure, segur que seguiu fent esport i salut.

La Mitja de Terrassa també ha canviat, ens hem adaptat a la situació que vivim i tornem per celebrar la propera edició de la Mitja Marató de Terrassa i la cursa popular Santi Centelles.

No podent retrobar-nos presencialment per fer les curses plegats, volem facilitar que ho facis lliurement i que ho facis al teu aire.

Anima’t amb els 21K de la Mitja o amb els 5K de la Santi Centelles ! La Mitja Marató VIRTUAL de Terrassa és esport, és salut i és solidària. LA MITJA 21@