Informació general

Mitja Marató de Terrassa - 21k

Recollida de dorsals

La recollida de dorsals, xips i obsequis serà al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) Rambla d’Ègara, 270, 08221 Terrassa (veure a google maps).

  • Divendres 24 de 18:00 a 22:00
  • Dissabte 25 de 10:00 a 20:00

El mateix dia habilitarem un dispositiu mínim en horari de 8h a 9:15h a la zona Village (pensat per a gent que ve de fora); no es tractaran incidències que s’hauran de resoldre durant la Fira del Corredor.

Categories

CURSA ADULTS

Sot 23 – 1998-2004
Sènior – 1980-1997
Veterans 1 – 1970-1979
Veterans 2 – 1960-1969
Veterans 3 -1901-1959

Tot participant que no anoti l’any de naixement restarà inclòs a la categoria Sènior.

Recorregut

Aquesta edició la sortida i arribada serà al Parc dels Catalans (clic per veure a google maps), concretament a:

  • Sortida i arribada: Rambla d’Ègara alçada carrer Doctor Cabanes.

Calaixos de sortida:

Les entrades als calaixos estan senyalades en color vermell, verd i groc i es corresponen amb els colors dels dorsals. Els calaixos estan situats abans de la línia de sortida.

Distància: 21,097 Km

Podeu veure el plànol del circuit en el següent enllaç:

Control de temps

El control de temps es farà per sistema de cronometratge de xip groc de Championchip.

Per tant, per classificar i optar als premis s’haurà de córrer amb xip.

En el moment de formalitzar la inscripció, es pot comprar el xip groc per 10€, vàlid per a totes les curses que organitzi l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa o bé llogar-lo per 2€.

Premis

  • Trofeu: 3 general homes i 3 general dones
  • Trofeu: 3 per als primers atletes locals (3 masculins i 3 femenins)
  • Trofeu: 1 per equips (1 equip masculins i 1 femení)
  • Trofeu: 1 per als primers amb discapacitat visual (home i dona)
  • Trofeu: 1 per als primers en cadira de rodes (home i dona)
  • Medalla: a tots els participants discapacitats
  • Inscripció gratuïta Mitja 2021: 1 per cada categoria (5 masculí i 5 femení)

L’entrega  tindrà lloc a partir de les 12h.

En premis per equips puntuaran els 3 primers de cada equip masculí i les 3 primeres de cada equip femení. Els corredors que tinguin premi a la general no en tindran a la seva categoria. Els premis no seran acumulables excepte en els premis d’atletes locals.

Cursa puntuable

La lliga internet de Championchip, tota la informació a www.championchip.cat

Circuit ACTIVA’T de curses de Terrassa, més informació a www.mitjaterrassa.org

REGALS

Enguany a la bossa del corredor els runners hi trobaran una samarreta tècnica dissenyada i fabricada a Catalunya expressament per l’ocasió. Una samarreta exclusiva de gran qualitat amb la tecnologia DRY-TECH que ofereix una alta velocitat d’evacuació de la suor. A més a més els runners que corrin la Mitja també tindran de regal un pack amb 3 parells de mitjons tècnics pensats per fer esport i de colors divertits.

Sabem que el mateix dia de les curses el que més valoren els corredor@s és la suculenta botifarra que s’entrega a l’arribar a la meta. Una botifarra de qualitat extra amb pa amb tomàquet, que s’acompanyarà de cervesa Bavaria, Coca-Cola, fruita de Casa Ametller i beguda isotònica de recuperació muscular.

Samarretes

Una samarreta exclusiva de gran qualitat amb la tecnologia DRY-TECH ofereix una alta velocitat d’evacuació de la suor, la seva tecnologia de fabricació produeix una gran eficiència. En la construcció d’aquest teixit hi ha la clau perquè els usuaris es vegin afavorits per obtenir un rendiment superior: les proves demostren que si els músculs es mantenen a la temperatura adequada, s’incrementa el rendiment i es retarda l’aparició de fatiga.

samarretes Mitja Marató Terrassa 2020

Talles samarretes

Fes servir la taula següent per conèixer la teva talla. Si estàs entre dues talles, demana la menor perquè la peça et quedi més cenyida o la major perquè quedi més folgada. Si les teves mesures de pit i cintura es corresponen amb dues talles suggerides diferents, demana la talla que es correspongui amb la mesura del pit.

Talles samarretes

Pdf Talles samarretes

Mitjons

Tres parells de mitjons de colors molt divertits. Dissenyats per a fer esport, amb una evaporació ràpida de la suor i s’adapten completament al peu.