Informació general

Cursa popular Santi Centelles (5k)

 • Data: diumenge 26 de gener 2020
 • Hora: a les 10:20 hores
 • Recorregut: 5 kms
 • Sortida i arribada: Parc dels Catalans
 • Preu: novembre i desembre 12€ i els últims dies previs a la cursa 14€
 • Puntuable: Cursa puntuable dins el Circuit Activa't
 • Tancament inscripcions: divendres 24 de gener
 • Inscripcions online:

Categories

CURSA ADULTS

Sot 23 – 1998-2004
Sènior – 1980-1997
Veterans 1 – 1970-1979
Veterans 2 – 1960-1969
Veterans 3 -1901-1959

Tot participant que no anoti l’any de naixement restarà inclòs a la categoria Sènior.

Recorregut

Distància: 5.000 metres.

Control de temps

El control de temps es farà per sistema de cronometratge de xip groc de Championchip.

Per tant, per classificar i optar als premis s’haurà de córrer amb xip.

En el moment de formalitzar la inscripció, es pot comprar el xip groc per 10€, vàlid per a totes les curses que organitzi l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa o bé llogar-lo per 2€.

Premis

 • Trofeu: 3 general homes i 3 general dones
 • Trofeu MútuaTerrassa a l’empresa o equip amb més participants

L’entrega dels trofeus tindrà lloc a partir de les 12h.

Premi d’empreses (trofeu de Mutua Terrassa)

Se sumaran els temps dels 3 primers classificats de cada empresa, siguin homes o dones. L’equip amb el menor temps conjunt serà el guanyador del trofeu. (Imprescindible corre amb xip propi o dorsal amb xip incorporat)

Cursa puntuable

Circuit ACTIVA’T de curses de Terrassa, més informació a www.mitjaterrassa.org/circuit-activat/

Recollida de dorsals

La recollida de dorsals, xips i obsequis serà al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) Rambla d’Ègara, 270, 08221 Terrassa (veure a google maps).

 • Divendres 24 de 18:00 a 21:00
 • Dissabte 25 de 10:00 a 20:00

El mateix dia habilitarem un dispositiu mínim en horari de 8h a 9:15h a la zona Village (pensat per a gent que ve de fora); no es tractaran incidències que s’hauran de resoldre durant la Fira del Corredor.

Regals

Enguany a la bossa del corredor els runners hi trobaran una samarreta tècnica dissenyada i fabricada a Catalunya expressament per l’ocasió. Una samarreta exclusiva de gran qualitat amb la tecnologia DRY-TECH que ofereix una alta velocitat d’evacuació de la suor.

Sabem que el mateix dia de les curses el que més valoren els corredor@s és la suculenta botifarra que s’entrega a l’arribar a la meta. Una botifarra de qualitat extra amb pa amb tomàquet, que s’acompanyarà de cervesa Bavaria, Coca-Cola, fruita de Casa Ametller i beguda isotònica de recuperació muscular.

Samarretes

Aquest any 2020, de regal una samarreta tècnica de gran qualitat,  amb la tecnologia DRY-TECH ofereix una alta velocitat d’evacuació de la suor, la seva tecnologia de fabricació produeix una gran eficiència. En la construcció d’aquest teixit hi ha la clau perquè els usuaris es vegin afavorits per obtenir un rendiment superior: les proves demostren que si els músculs es mantenen a la temperatura adequada, s’incrementa el rendiment i es retarda l’aparició de fatiga.

Samarretes Santi Centelles 2020

Talles samarretes

Fes servir la taula següent per conèixer la teva talla. Si estàs entre dues talles, demana la menor perquè la peça et quedi més cenyida o la major perquè quedi més folgada. Si les teves mesures de pit i cintura es corresponen amb dues talles suggerides diferents, demana la talla que es correspongui amb la mesura del pit.

Talles samarretes

Pdf Talles samarretes