Voluntaris

INFORMACIÓ SOBRE VOLUNTARIAT

El col·lectiu de voluntariat és essencial per a l’èxit de qualsevol gran esdeveniment. És vital per proporcionar una cursa segura, organitzada i divertida. Hi haurà més de 400 persones voluntaries per garantir la seguretat, diversió i el més alt nivell d’organització necessaris per ajudar a que la Mitja Marató ciutat de Terrassa i la Cursa popular Santi Centelles 5K siguin un èxit.

UN PROJECTE DE VOLUNTARIAT DE CIUTAT

L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa inicia un nou sistema de col·laboració del voluntariat emmarcat en un projecte en el que la seva contribució projecti el concepte VOLUNTARIAT per convertir-lo en un projecte de ciutat.

Aquesta aportació altruista de la gent voluntària pot evolucionar i actualitzar-se com un projecte ciutadà on hi col·laborin diferents estaments, entitats, associacions, empreses, clubs esportius i la ciutadania en general.

OPORTUNITATS DE VOLUNTARIAT

Es necessiten voluntaris i voluntaries per ajudar a l’entrega de dorsals, entrega de regals, Village (controls), zona VIP, zona vestidors, guardabosses, servei d’informació, avituallaments, zona tècnica de sortida i arribada, control circuit (tall de carrers), suport periodístic, suport a l’administració de la cursa, suport a l’àrea de protocol, voluntariat social (acompanyament i suport discapacitats), voluntariat ecològic i en moltes altres àrees que formen el cap de setmana de la cursa.

Els membres del voluntariat cal que tinguin com a mínim 15 anys d’edat i tenir la supervisió d’adults en tot moment. Els membres del voluntariat assignats al control del circuit han de tenir un mínim de 16 anys.

La Mitja Marató de Terrassa treballarà amb vosaltres, i amb el vostre grup, per tal que pogueu realitzar la vostra tasca i arribeu al vostre punt sense cap problema.

Amb aquesta col·laboració de voluntariat, ajudeu a fer realitat un gran esdeveniment esportiu i solidari amb el que també s’està donant suport a la comunitat de Terrassa.

samarreta Voluntaris 2024

GRUPS DE VOLUNTARIAT

¿Sou un grup d’almenys 10 persones? La Mitja Marató de Terrassa també ofereix oportunitats de treballar en a equip i passar-ho bé donant suport a la cursa.
Tots els grups grans cal que ens enviïn un correu electrònic a la nostra coordinadora de voluntariat.

Moltes empreses, entitats, escoles, associacions, clubs, etc. ja estan vinculats a l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa que mitjançant una coordinació general condueix a les persones voluntàries als diferents centres d’actuació en els esdeveniments en que col·laboren.

 

OBSEQUIS

Aquelles persones voluntàries que col·laborin rebran una samarreta de la cursa edició voluntaris, el tradicional entrepà de botifarra i una bossa amb esmorzar amb fruita i beguda

 

GRÀCIES

Gràcies per endavant a totes les persones voluntaries de la Mitja Marató ciutat de Terrassa i de la Cursa popular Santi Centelles. No us oblideu d’utilitzar #voluntarismitja quan envieu les vostres fotos a les xarxes socials.

 

COM FER-SE VOLUNTARI?

Per confirmar la vostra participació us agrairem que ho comuniqueu a secretaria de la mitja, telèfon 93 222 95 81, al correu electrònic administracio@mitjaterrassa.org. o bé emplentant el següent formulari.

És important que indiqueu si pertanyeu a un grup de voluntaris, així procurarem agrupar-vos.