Voluntaris

INFORMACIÓ SOBRE VOLUNTARIAT

Els voluntaris són essencials per a l’èxit de qualsevol gran esdeveniment. Són vitals per proporcionar una cursa segura, organitzada i divertida. Hi haurà més de 400 voluntaris per garantir la seguretat, diversió i el més alt nivell d’organització necessaris per ajudar a que la Mitja Marató ciutat de Terrassa i la Cursa popular Santi Centelles 5K siguin un èxit.

UN PROJECTE DE VOLUNTARIS DE CIUTAT

L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa inicia un nou sistema de col·laboració del voluntariat emmarcat en un projecte en el que la seva contribució projecti el concepte VOLUNTARIAT per convertir-lo en un projecte de ciutat.

Aquesta aportació altruista de la gent voluntària pot evolucionar i actualitzar-se com un projecte ciutadà on hi col·laborin diferents estaments, entitats, associacions, empreses, clubs esportius i la ciutadania en general.

OPORTUNITATS DE VOLUNTARIAT

Es necessiten voluntaris per ajudar a l’entrega de dorsals, entrega de regals, Village (controls), zona VIP, zona vestidors, guardabosses, servei d’informació, avituallaments, zona tècnica de sortida i arribada, control circuit (tall de carrers), suport periodístic, suport a l’administració de la cursa, suport a l’àrea de protocol, voluntariat social (acompanyament i suport discapacitats), voluntariat ecològic i en moltes altres àrees que formen el cap de setmana de la cursa.

Els voluntaris han de tenir almenys 15 anys d’edat i tenir la supervisió d’adults en tot moment.

La Mitja Marató de Terrassa treballarà amb vosaltres els voluntaris, i amb el vostre grup, per tal que pogueu realitzar la vostra tasca i arribeu al vostre punt sense cap problema.

Tots els voluntaris rebreu una samarreta tècnica de màniga llarga especial pels voluntaris, un entrepà de botifarra, la bossa de regals i podreu gaudir de la tradicional paella dels voluntaris que celebrem el febrer a la Festa dels Voluntaris.

Amb aquesta col·laboració de voluntariat, ajudeu a fer realitat un gran esdeveniment esportiu i solidari amb el que també s’està donant suport a la comunitat de Terrassa.

GRUPS DE VOLUNTARIS

¿Sou un grup d’almenys 10 persones? La Mitja Marató de Terrassa també ofereix oportunitats de treballar en a equip i passar-ho bé donant suport a la cursa.
Tots els grups grans cal que ens enviïn un correu electrònic a la nostra coordinadora de voluntariat.

Moltes empreses, entitats, escoles, associacions, clubs, etc. ja estan vinculats a l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa que mitjançant una coordinació general condueix a les persones voluntàries als diferents centres d’actuació en els esdeveniments en que col·laboren.

GRÀCIES

Gràcies per endavant a tots els nostres voluntaris de la XX Mitja Marató ciutat de Terrassa i 14ena Cursa popular Santi Centelles. No us oblideu d’utilitzar #voluntarismitja quan envieu les vostres fotos a les xarxes socials.

 

COM FER-SE VOLUNTARI?

Per confirmar la vostra participació us agrairem que ho comuniqueu a la Sra. Núria, telèfon 93 222 95 81 o al correu electrònic administracio@mitjaterrassa.org.