L’associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l’organització d’esdeveniments esportius en la Nit de l’Esportista d’enguany.

Des de fa 42 anys el món de l’esport terrassenc es reuneix en un acte multitudinari per poder premiar i reconèixer els èxits i mèrits esportius aconseguits pels esportistes terrassencs al llarg de tot l’any immediatament anterior al de la data de realització de la acte.

En aquest acte solen assistir representants de la major part d’entitats esportives de la ciutat i és presidit tradicionalment pel Sr. Alcalde de la ciutat. Cada any es procedeix a premiar els èxits esportius aconseguits a l’any anterior en què es van assolir destacats èxits en competicions i esdeveniments esportius per part dels esportistes de la ciutat.

Les principals categories són l’esportista de l’any, l’entitat esportiva de l’any, l’esportista promesa etc. També es premien les entitats socials i les empreses col.laboradores amb el món de l’esport.

El premi per part de l’associació Mitja Marató de Terrassa el va recollir el president de l’entitat, el senyor David Otero.