14a edició del Mulla’t i corre per l’esclerosi múltiple

El mag Lari, l’atleta Meritxell Calduch, l’actor Àngel Ripeu i el periodista esportiu Àlex Castells han apadrinat aquesta iniciativa solidària i han corregut un quilòmetre per fer una crida a participar el diumenge 27 d’abril a Montmeló. La cursa és apta per a tots els públics ja que inclou distàncies per a tots els nivells. També es farà una cursa de patins.

El “Mulla’t i corre per l’esclerosi múltiple” arribarà aquest any a la catorzena edició. Serà el 27 d’abril al Circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló. L’objectiu, com sempre, és recaptar fons per a les persones que pateixen aquesta malaltia, més de 7.000 a tot Catalunya.

Un altre any, l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, organitza, juntament amb el Circuit de Barcelona-Catalunya i l’Ajuntament de Montmeló, amb la coordinació de la FCA, una nova edició d’aquesta popular festa de l’atletisme i el patinatge, amb un objectiu comú: donar a conèixer la malaltia a la nostra societat  i destinar recursos econòmics a la investigació de la malaltia.

Les inscripcions es fan a través de la nostra web. El preu és de 6 € per a les curses infantils i de 12 € per a les curses d’adults.

Us esperem a tots el proper diumenge 27 d’abril al Circuit!